• Solfilm til Mercedes Sprinter Kombi Long.

95% Black
Svart film. Lite innsyn. Reduserer varmestrålingen ca. 80%.
75% Dark
Mørk film. Noe innsyn. Reduserer varmestrålingen ca. 60%.
50% Smoke
Lett røykfarget film. Diskré innsyn. Reduserer varmestrålingen ca. 50 %.
25% Ice
Svakt isblå film. Normalt innsyn. Reduserer varmestrålingen ca. 85%

Mercedes Sprinter Kombi Long199 kr

  • Levert forhåndskutt
  • Verktøysett inkludert
  • Monteringsgaranti 30 dager
  • MERK! Ingen angrerett. Sjekk bestillingen nøye.

Solfilm til Mercedes Sprinter Kombi Long alle årsmodeller.
Tilpasset solfilm til alle Mercedes Sprinter Kombi Long årsmodeller fra år 2006 til 2018. Mercedes Sprinter Kombi Long har sju ruter bak føreren (bak B-stolpen), hvorav det er tre ruter i bagasjerommet og fire ruter på passasjerdørene, samt fire ruter i framdørene.

Vær oppmerksom på at det finnes ulike karosserimodeller på Mercedes Sprinter Kombi. Dette er solfilm til Volkswagen Crafter Kombi Long. 

Kjøp solfilm til framdørene på din Mercedes Sprinter Kombi Long til redusert pris! (Redusert pris gjelder ved bestilling av solfilm til øvrige ruter bak føreren). Med solfilm på alle rutene får du en penere, tryggere og kjøligere Mercedes Sprinter Kombi Long.

En unik solfilm!
EVOFILM® er en avtagbar, limfri solfilm av høyeste kvalitet, produsert i myk PVC. EVOFILM® myk solfilm motstår folder og bøying, og behøver hverken å krympes, formes eller skjøtes for å monteres på en buet rute. EVOFILM® kan tas av og remonteres på Mercedes Sprinter Kombi Long med samme vellykkede resultat.

Enkel montering!
EVOFILM® leveres som ferdig tilpasset solfilm til alle Mercedes Sprinter Kombi Long-er for rask og enkel montering. EVOFILM® solfilm monteres ikke med lim, noe som gjør det svært enkelt å montere solfilmen med et vellykket resultat, uten stygge bobler eller folder! Monteringsredskap og monteringsanvisning medfølger.

Markedets beste garantier!
EVOFILM® solfilm har 5 års produktgaranti. Vi tilbyr dessuten omfattende garantier som følger med Mercedes Sprinter Kombi Long-en din, så dersom solfilmen f.eks. skulle bli skadet ved monteringen får du en ny solfilm uten ekstra kostnad!