• Solfilm til Volkswagen Caddy. Ferdig tilpasset solfilm til alle Volkswagen biler.
  • Solfilm til Volkswagen Caddy. Ferdig tilpasset solfilm til alle Volkswagen biler.

95% Black
Svart film. Lite innsyn. Reduserer varmestrålingen ca. 80%.
75% Dark
Mørk film. Noe innsyn. Reduserer varmestrålingen ca. 60%.
50% Smoke
Lett røykfarget film. Diskré innsyn. Reduserer varmestrålingen ca. 50 %.
25% Ice
Svakt isblå film. Normalt innsyn. Reduserer varmestrålingen ca. 85%

Volkswagen Caddy199 kr

Solfilm til Volkswagen Caddy alle årsmodeller.

Tilpasset solfilm til alle Volkswagen Caddy årsmodeller fra år 2003 og fremover. Volkswagen Caddy med skap har en hel eller todelt bakrute, og fire ruter i framdørene.

Kjøp solfilm til framdørene på din Volkswagen Caddy til redusert pris! (Redusert pris gjelder ved bestilling av solfilm til øvrige ruter bak føreren). Med solfilm på alle rutene får du en penere, tryggere og kjøligere Volkswagen Caddy.

En unik solfilm!
EVOFILM® er en avtagbar, limfri solfilm av høyeste kvalitet, produsert i myk PVC. EVOFILM® myk solfilm motstår folder og bøying, og behøver hverken å krympes, formes eller skjøtes for å monteres på en buet rute. EVOFILM® kan tas av og remonteres på Volkswagen Caddy med samme vellykkede resultat.

Enkel montering!
EVOFILM® leveres som ferdig tilpasset solfilm til alle Volkswagen Caddy-er for rask og enkel montering. EVOFILM® solfilm monteres ikke med lim, noe som gjør det svært enkelt å montere solfilmen med et vellykket resultat, uten stygge bobler eller folder! Monteringsredskap og monteringsanvisning medfølger.

Markedets beste garantier!
EVOFILM® solfilm har 5 års produktgaranti. Vi tilbyr dessuten omfattende garantier som følger med Volkswagen Caddy-en din, så dersom solfilmen f.eks. skulle bli skadet ved monteringen, eller opptil to år etter montering, får du en ny solfilm uten ekstra kostnad!