• Solfilm til Volkswagen Crafter Kombi.

95% Black
Svart film. Lite innsyn. Reduserer varmestrålingen ca. 80%.
75% Dark
Mørk film. Noe innsyn. Reduserer varmestrålingen ca. 60%.
50% Smoke
Lett røykfarget film. Diskré innsyn. Reduserer varmestrålingen ca. 50 %.
25% Ice
Svakt isblå film. Normalt innsyn. Reduserer varmestrålingen ca. 85%

Volkswagen Crafter Kombi199 kr

  • Levert forhåndskutt
  • Verktøysett inkludert
  • Monteringsgaranti 30 dager
  • MERK! Ingen angrerett. Sjekk bestillingen nøye.

Solfilm til Volkswagen Crafter Kombi alle årsmodeller.
Tilpasset solfilm til alle Volkswagen Crafter Kombi årsmodeller fra år 2006 til 2018. Volkswagen Crafter Kombi har fem ruter bak føreren (bak B-stolpen), en todelt bakrute, to ruter i bagasjerommet og to ruter på passasjerdørene, samt fire ruter i framdørene.

Vær oppmerksom på at det finnes ulike karosserimodeller på Volkswagen Crafter Kombi. Dette er solfilm til Volkswagen Crafter Kombi. 

Kjøp solfilm til framdørene på din Volkswagen Crafter Kombi til redusert pris! (Redusert pris gjelder ved bestilling av solfilm til øvrige ruter bak føreren). Med solfilm på alle rutene får du en penere, tryggere og kjøligere Volkswagen Crafter Kombi.

En unik solfilm!
EVOFILM® er en avtagbar, limfri solfilm av høyeste kvalitet, produsert i myk PVC. EVOFILM® myk solfilm motstår folder og bøying, og behøver hverken å krympes, formes eller skjøtes for å monteres på en buet rute. EVOFILM® kan tas av og remonteres på Volkswagen Crafter Kombi med samme vellykkede resultat.

Enkel montering!
EVOFILM® leveres som ferdig tilpasset solfilm til alle Volkswagen Crafter Kombi-er for rask og enkel montering. EVOFILM® solfilm monteres ikke med lim, noe som gjør det svært enkelt å montere solfilmen med et vellykket resultat, uten stygge bobler eller folder! Monteringsredskap og monteringsanvisning medfølger.

Markedets beste garantier!
EVOFILM® solfilm har 5 års produktgaranti. Vi tilbyr dessuten omfattende garantier som følger med Volkswagen Crafter Kombi-en din, så dersom solfilmen f.eks. skulle bli skadet ved monteringen får du en ny solfilm uten ekstra kostnad!