Solfilm Lancia

Solfilm til biler fra Lancia

Solfilm til biler fra Lancia. Vi har tilpasset solfilm til alle biler fra Lancia, uansett modell eller alder. Tonede ruter på Lancia-en din øker både komforten og sikkerheten. Dersom du mot formodning ikke finner solfilm til akkurat din Lancia her, kontakt oss, så løser vi det!

Premium solfilm for Lancia

Lancia-biler er et symbol på italiensk luksus, stil og ytelse. Hvis du er den stolte eieren av en Lancia, vil du beskytte investeringen din og holde den ser bra ut i mange år fremover.  Det er her vår førsteklasses solfilm kommer inn. Vi tilbyr en non-stick, ferdigkuttet solfilm som ikke bare forbedrer utseendet til din Lancia, men også gir flere fordeler når det gjelder funksjonaliteten.

Vår solfilm, EVOFILM, er designet for å beskytte deg og passasjerene dine mot skadelige UV-stråler, samtidig som den reduserer varmen i bilen din. Ved å holde bilen kjøligere, vil du reise mer komfortabelt og trygt, spesielt under varme somre.  Vår høykvalitetsfilm beskytter også din Lancias interiør fra å falme på grunn av overdreven sollys, og bevarer dens verdi og lang levetid.

I tillegg til å gi varme- og UV-beskyttelse, fungerer vår solfilm også som personvern og tyverisikring. Du kan velge mellom forskjellige nyansenivåer for å tilpasse personvernnivået du foretrekker.  Vår solfilm er enkel å installere og vi leverer et verktøysett og monteringsgel for å sikre et profesjonelt resultat. Hvis du noen gang ønsker å fjerne filmen, kan du gjøre det uten å skade Lancia-vinduet eller etterlate limrester.

Visste du dette om Lancia?

Lancia ble grunnlagt i 1906, og er et ikonisk italiensk bilmerke kjent for sin innovative teknologi og motorsportsarv.  Selskapet har en rik historie med å produsere luksusbiler, inkludert modeller som Aurelia, Stratos og Delta Integrale, som har blitt samleobjekter. Lancia har vunnet flere internasjonale priser og mesterskap, inkludert verdensmesterskapet i rally.

Som Lancia-eier er du en del av et fellesskap som verdsetter håndverk, eleganse og ytelse.  Forbedre utseendet, komforten og sikkerheten til din Lancia med vår høykvalitets solfilm. Velkommen til EVOFILM!