Solfilm Lancia

Ferdig kuttet solfilm Lancia til en god pris

Solfilm til biler fra Lancia. Vi har tilpasset solfilm til alle biler fra Lancia, uansett modell eller alder. Tonede ruter på Lancia-en din øker både komforten og sikkerheten. Dersom du mot formodning ikke finner solfilm til akkurat din Lancia her, kontakt oss, så løser vi det!

Sote ruter enkelt på Lancia med ferdigkuttet sotfilm

Lancia-biler er et symbol på italiensk luksus, stil og ytelse. Hvis du er den stolte eieren av en Lancia, vil du beskytte investeringen din og holde den ser bra ut i mange år fremover. Det er her vår førsteklasses solfilm kommer inn. Vi tilbyr en non-stick, ferdigkuttet solfilm som ikke bare forbedrer utseendet til din Lancia, men også gir flere fordeler når det gjelder funksjonaliteten.

Vår solfilm, EVOFILM, er designet for å beskytte deg og passasjerene dine mot skadelige UV-stråler, samtidig som den reduserer varmen i bilen din. Ved å holde bilen kjøligere, vil du reise mer komfortabelt og trygt, spesielt under varme somre. Vår høykvalitetsfilm beskytter også din Lancias interiør fra å falme på grunn av overdreven sollys, og bevarer dens verdi og lang levetid.

I tillegg til å gi varme- og UV-beskyttelse, fungerer vår solfilm også som personvern og tyverisikring. Du kan velge mellom forskjellige nyansenivåer for å tilpasse personvernnivået du foretrekker. Vår solfilm er enkel å installere og vi leverer et verktøysett og monteringsgel for å sikre et profesjonelt resultat. Hvis du noen gang ønsker å fjerne filmen, kan du gjøre det uten å skade Lancia-vinduet eller etterlate limrester.

Visste du dette om Lancia?

Lancia ble grunnlagt i 1906, og er et ikonisk italiensk bilmerke kjent for sin innovative teknologi og motorsportsarv. Selskapet har en rik historie med å produsere luksusbiler, inkludert modeller som Aurelia, Stratos og Delta Integrale, som har blitt samleobjekter. Lancia har vunnet flere internasjonale priser og mesterskap, inkludert verdensmesterskapet i rally.

Som Lancia-eier er du en del av et fellesskap som verdsetter håndverk, eleganse og ytelse. Forbedre utseendet, komforten og sikkerheten til din Lancia med vår høykvalitets solfilm. Velkommen til EVOFILM!