Solfilm Pontiac

Ferdig kuttet solfilm Pontiac til en god pris

Solfilm til biler fra Pontiac. Vi har tilpasset solfilm til alle biler fra Pontiac, uansett modell eller alder. Tonede ruter på Pontiac-en din øker både komforten og sikkerheten. Dersom du mot formodning ikke finner solfilm til akkurat din Pontiac her, kontakt oss, så løser vi det!

Sote ruter enkelt på Pontiac med ferdigkuttet sotfilm

Pontiac-biler er kjent for sine kraftige motorer, elegant design og amerikanske arv. Som den stolte eieren av en Pontiac ønsker du å beholde det klassiske utseendet samtidig som du forbedrer ytelsen. Det er her SolarGuard kommer inn. Vi tilbyr en unik non-stick solfilm som forbedrer din Pontiacs utseende, komfort og sikkerhet. Vår ferdigkuttede solfilm er tilgjengelig for en rekke Pontiac-modeller, inkludert Trans Am, Firebird og Trans Sport.

Hvordan fungerer en solbeskyttelsesfilm for din Pontiac?

Solfilmen vår er designet for å beskytte deg og passasjerene dine mot skadelige UV-stråler samtidig som den reduserer varmen inne i din Pontiac. Ved å holde bilen kjøligere, vil du reise mer komfortabelt og trygt, spesielt under varme somre. Vår tynne non-stick-film beskytter også din Pontiac-interiør mot å tørke ut og falme på grunn av mye sollys. I tillegg, i tilfelle en ulykke, kan vår solfilm bidra til å holde vinduet sammen, og redusere risikoen for glassbrudd og skade.

I tillegg til å gi varme- og UV-beskyttelse, fungerer vår solfilm også som personvern og tyverisikring. Du kan velge mellom ulike grader av skygge for å tilpasse nivået av personvern du foretrekker. En høy grad av toning vil gjøre Pontiac-vinduene nesten svarte, noe som gir deg fullstendig privatliv, mens lysere filmer gir en mer subtil effekt. Vår solfilm er enkel å installere og vi leverer et verktøysett og monteringsgel for å sikre et profesjonelt resultat.

Farge din Pontiac selv

I motsetning til andre solfilmer som kommer i ruller og krever kutting og tilpasning, er vår ferdigkuttede solfilm spesiallaget for å passe til Pontiac-vinduene. Alt du trenger å gjøre er å følge instruksjonene og installere filmen ved hjelp av de medfølgende verktøyene. Hvis du noen gang ønsker å fjerne filmen, kan du gjøre det uten å skade Pontiac-vinduene eller etterlate limrester. Vår solfilm er av høy kvalitet, limfri og avtakbar.

Visste du dette om Pontiac?

Pontiac var et merke av amerikanske biler produsert av General Motors fra 1926 til 2010. Selskapet var kjent for sine muskelbiler, som GTO og Firebird, som ble populære ikoner for amerikansk kultur. Pontiac produserte også nyskapende design, som Solstice roadster, som ble rost for sitt elegante og moderne utseende. Med vår høykvalitets solfilm kan du oppgradere din Pontiac og forbedre dens komfort, stil og sikkerhet. Velkommen til EVOFILM!