• Solfilm til Pontiac Firebird. Ferdig tilpasset solfilm til alle Pontiac biler.

95% Black
Svart film. Lite innsyn. Reduserer varmestrålingen ca. 80%.
75% Dark
Mørk film. Noe innsyn. Reduserer varmestrålingen ca. 60%.
50% Smoke
Lett røykfarget film. Diskré innsyn. Reduserer varmestrålingen ca. 50 %.
25% Ice
Svakt isblå film. Normalt innsyn. Reduserer varmestrålingen ca. 85%

Pontiac Firebird199 kr

  • Limfri film for enkel montering
  • Levert forhåndskutt
  • Verktøysett inkludert
  • Monteringsgaranti 30 dager

  • Bestille enkeltfilmer klikk her
  • MERK! Ingen angrerett. Sjekk bestillingen nøye.

Solfilm til Pontiac Firebird alle årsmodeller.
Tilpasset solfilm til alle Pontiac Firebird årsmodeller fra år 1967 til 2002. Pontiac Firebird har én bakrute og to ruter i framdørene. Pontiac Firebird 1967-1969 har tre ruter bak føreren, hvorav det er én bakrute og to ruter i passasjerdørene, og to ruter i framdørene. Pontiac Firebird 1967-1969 har tre ruter bak føreren, hvorav det er én bakrute og to ruter i passasjerdørene, og to ruter i framdørene.

Kjøp solfilm til framdørene på din Pontiac Firebird til redusert pris! (Redusert pris gjelder ved bestilling av solfilm til øvrige ruter bak føreren). Med solfilm på alle rutene får du en penere, tryggere og kjøligere Pontiac Firebird.

En unik solfilm!
EVOFILM® er en avtagbar, limfri solfilm av høyeste kvalitet, produsert i myk PVC. EVOFILM® myk solfilm motstår folder og bøying, og behøver hverken å krympes, formes eller skjøtes for å monteres på en buet rute. EVOFILM® kan tas av og remonteres på Pontiac Firebird med samme vellykkede resultat.

Enkel montering!
EVOFILM® leveres som ferdig tilpasset solfilm til alle Pontiac Firebird-er for rask og enkel montering. EVOFILM® solfilm monteres ikke med lim, noe som gjør det svært enkelt å montere solfilmen med et vellykket resultat, uten stygge bobler eller folder! Monteringsredskap og monteringsanvisning medfølger.

Markedets beste garantier!
EVOFILM® solfilm har 5 års produktgaranti. Vi tilbyr dessuten omfattende garantier som følger med Pontiac Firebird-en din, så dersom solfilmen f.eks. skulle bli skadet ved monteringen får du en ny solfilm uten ekstra kostnad!