Solfilm Toyota

Ferdig kuttet solfilm Toyota til en god pris

Solfilm til biler fra Toyota. Vi har tilpasset solfilm til alle biler fra Toyota, uansett modell eller alder. Tonede ruter på Toyota-en din øker både komforten og sikkerheten. Dersom du mot formodning ikke finner solfilm til akkurat din Toyota her, kontakt oss, så løser vi det!

Sote ruter enkelt på Toyota med ferdigkuttet sotfilm

Hvis du ønsker å forbedre utseendet og følelsen til din Toyota, bør du vurdere å installere vår høykvalitets solcellefilm, EVOFILM. Vår solfilm gir ikke bare solbeskyttelse, men gir også privatliv og gir bilen din et elegant preg.

Skreddersydde solfilmer til alle Toyota-modeller Vi tilbyr skreddersydde solfilmer til alle Toyota-modeller, enten du eier en Toyota Camry, en Toyota Corolla, en Toyota RAV4 eller en hvilken som helst annen Toyota-modell.  Våre solcellefilmer er ferdigkuttet for å passe perfekt til bilen din, noe som gjør installasjonen til en lek. Hvis du har spørsmål eller bekymringer, er vår kundeservice alltid tilgjengelig for å hjelpe deg.

Enkel installasjon med EVOFILM

Våre solfilmer er designet for å være enkle å installere, slik at du ikke trenger å bekymre deg for komplisert skjæring eller rotete lim.  EVOFILM kommer med et verktøysett, en unik monteringsgel og detaljerte monteringsinstruksjoner. Du trenger ingen tidligere erfaring eller kunnskap for å installere våre solfilmer.  Bare følg instruksjonene, så har du den nye solfilmen installert på kort tid.

Solbeskyttelse og personvern med EVOFILM

EVOFILM gir effektiv solbeskyttelse, reduserer varme og skaper en behagelig temperatur inne i bilen din. Dette er spesielt viktig hvis du har små barn eller kjæledyr i bilen.  Solfilmene våre tilbyr også personvern og kan avskrekke tyveri ved å gjøre det vanskeligere for folk å se inni bilen din. Du kan velge mellom forskjellige fargetonenivåer, fra lys til mørk, for å passe dine preferanser.

Ingen kompromiss med kjøresynlighet Våre solfilmer er tynne nok til ikke å påvirke sikten din mens du kjører, så du kan nyte fordelene med solfilmen vår uten å gå på kompromiss med sikkerheten.  Faktisk kan solfilmen vår til og med bidra til å holde vinduet sammen i tilfelle en ulykke, og redusere risikoen for knust glass.

Oppgrader din Toyota med EVOFILM solfilm

 Toyota er et velkjent japansk bilmerke kjent for sin pålitelighet og holdbarhet. Ved å installere EVOFILM solfilm på din Toyota kan du legge til et ekstra lag med stil, komfort og sikkerhet til bilen din.  EVOFILM vil ikke bare beskytte deg mot solen, men også gi din Toyota et elegant og moderne utseende.

Så hvorfor vente? Kontakt oss i dag og oppgrader din Toyota med EVOFILM solfilm.