Bilpleie

Profesjonell bilpleie med EVOBRITE for smarte bileiere

Vask bilen selv med EVOBRITEs profesjonelle bilpleieprodukter. Våre produkter er spesialdesignet for å gi deg samme høykvalitetsresultater som profesjonelle, men i mindre pakker for mindre utgifter. Alt laget i Sverige for den beste kvalitetskontrollen. Så benytt anledningen til å gi bilen din en oppfriskning eller en seriøs vårrengjøring når du installerer EVOFILM solfilm.

Lei av halvhjertede resultater og dyre besøk til bilpleie?

Vask bilen selv med profesjonelle produkter i stedet og gjør bilen din til et rullende mesterverk i dag! Oppdag hele vårt utvalg av EVOBRITE bilpleieprodukter. Lett. Effektiv. Rimelig.

  • Innvendig rengjøring. Gi bilens interiør den omsorgen den fortjener. Dyprensende og effektiv, uten å skade materialer.
  • Bilsjampo. Få en speilblank finish på lakken med vår avanserte bilsjampo. Enkelt, raskt og med strålende resultater.
  • Rengjøring av felg. Lys opp hjulene dine med vår kraftige felgrens. Fjerner bremsestøv og skitt uten problemer.
  • Rengjøring av glass. Den ultimate løsningen for rengjøring av bilvinduer, speil, motorsykkelbriller, visir etc.

EVOBRITE Bilpleie - Mindre emballasje - Mindre pris - Mindre risiko for miljøpåvirkning - Bedre resultater

EVOBRITE Bilpleieprodukter for de som ikke går på akkord med kvalitet, men heller ikke vil betale for mye. Seriøst, hvor gøy er det å kjøpe bilpleieprodukter for mange tusen svenske kroner, produkter som leveres på store flasker, og som bare står i garasjen etter første vask? Bedre da å kjøpe en mindre pakke for mindre penger, gjøre jobben for eksempel i forbindelse med en vårrengjøring av bilen eller ved montering av solfilm på bilen til sommeren og så nyte en ren, frisk og stilig bil med en god samvittighet!

Og med mindre emballasje blir det mindre miljøbelastning både under transport og gjenvinning. I tillegg reduseres risikoen for å kaste halvfulle pakker med bilpleieprodukter som inneholder miljøskadelige produkter i vanlig søppel. Ikke helt tømte pakker med bilpleiemidler skal sorteres som farlig avfall på gjenvinningsstasjonen. Bedre da å kjøpe en mindre pakke for mindre penger, bruke innholdet og slik at du kan legge en tom pakke i resirkuleringen.

Det er bl.a. derfor velger vi å selge EVOBRITE bilpleieprodukter i mindre pakker (50-250 ml) enn hva resten av bransjen gjør (500-2000 ml). Det blir lavere kostnader, lavere priser og forhåpentligvis mindre miljøbelastning. Vi synes det er et smart valg for alle som liker bilen sin.