Solfilm Volkswagen

Ferdig kuttet solfilm Volkswagen til en god pris

Solfilm til biler fra Volkswagen. Vi har tilpasset solfilm til alle biler fra Volkswagen, uansett modell eller alder. Tonede ruter på Volkswagen-en din øker både komforten og sikkerheten. Dersom du mot formodning ikke finner solfilm til akkurat din Volkswagen her, kontakt oss, så løser vi det!

Sote ruter enkelt på Volkswagen med ferdigkuttet sotfilm

Tonede ruter på bilen øker både komforten og sikkerheten når du er ute og kjører din Volkswagen. I tillegg er solfilmen også en effektiv personvern.  Her kan du bestille EVOFILM, en høykvalitets solfilm, til din Volkswagen, uavhengig av hvilken bilmodell du har.

Effektiv solbeskyttelsesfilm med EVOFILM

Når du toner rutene på din Volkswagen får du en behagelig solskjerming som beskytter mot både UV- og IR-stråling. Du vil ikke la deg blende av solen og inneklimaet i bilen blir kjøligere.  Det blir rett og slett en hyggeligere biltur for deg og passasjerene dine. Solfilmen forhindrer også at solstrålene blekner og misfarger bilens interiør.

Tonede vinduer fungerer også som en personvernskjerm.  Du kan velge mellom fire forskjellige gradientnivåer. Den mørkeste er nesten svart og hindrer i utgangspunktet all gjennomsiktighet.  Dette passer deg som ofte oppbevarer verktøy og andre dyre dingser i din Volkswagen. Solfilmen blir en innbruddssikring.  Velger du en lettere variant får du ikke samme effektive personvern, men du får likevel en veldig god og varmereduserende solskjerming. Solfilmen påvirker ikke sikten og du vil kunne kjøre akkurat som vanlig, selv når det er mørkt ute.  Skulle du ha en ulykke kan solskjermen også holde sammen vinduet og redusere risikoen for knust glass.

I tillegg til å være en effektiv og funksjonell sol- og siktbeskyttelse, gir en solfilm din Volkswagen et stilig utseende. En mørk solfilm gir bilen en elegant og luksuriøs følelse, mens en lettere solskjerming har et mer diskret utseende.  Velg en EVO-FILM som passer din bil og din smak! Her finner du blant annet solfilm til Volkswagen Beetle, Volkswagen Golf stasjonsvogn og Volkswagen Sharan.

Skreddersydd solfilm etter Volkswagen

Med EVOFILM får du en limfri og avtagbar solfilm.  Filmen er ferdigkuttet og tilpasset din bilmodell og du kan enkelt montere den på vinduet. I stedet for et lim, bruk den unike monteringsgelen som følger med.  Solfilmen kan fjernes og settes på igjen. For å få et best mulig resultat følger du instruksjonene i monteringsanvisningen som følger med, men du trenger ikke bekymre deg – det er enkelt og du trenger ingen forkunnskaper.  Du trenger heller ikke bruke spesialverktøy. Verktøysettet som følger med din EVOFILM er nok.

Å bruke EVOFILM er en smart og billig måte å få tonede ruter på en Volkswagen uten å måtte levere inn bilen til et firma.  Vi oppsummerer fordelene med EVOFILM som følger:

  • unik monteringsgel
  • ferdigkuttet for rask og enkel installasjon
  • non-stick og avtagbar

Visste du dette om Volkswagen?

Volkswagen forbindes ofte med den første folkevognen, ofte kalt «folk», «ram» eller «boble». I dag heter bilmodellen Volkswagen Beetle.  Men visste du at den første Volkswagenen ble bygget i 1932 hjemme i en privat garasje av en viss Ferdinand Porsche på oppdrag fra et firma som mange av oss forbinder med mopeder, nemlig Zündapp. Volkswagen er i dag en av verdens ledende bilprodusenter og mange Volkswagen-eiere over hele verden har tonet bilrutene sine med solfilm for å få en kul, trygg og stilig bil.  Gjør det selv også! Velkommen til å bestille EVOFILM!