Solfilm BYD

Ferdig kuttet solfilm BYD til en god pris

Solfilm til biler fra BYD. Vi har tilpasset solfilm til alle biler fra BYD, uansett modell eller alder. Tonede ruter på BYD-en din øker både komforten og sikkerheten. Dersom du mot formodning ikke finner solfilm til akkurat din BYD her, kontakt oss, så løser vi det!

Sote ruter enkelt på BYD med ferdigkuttet sotfilm

BYD (Build Your Dreams) er en kinesisk bilprodusent som er kjent for å produsere elbiler, hybridbiler og batterier. BYD ble grunnlagt i 1995 og har vokst til å bli en av verdens største produsenter av elbiler. Selv om BYD er mest kjent for sin bildivisjon, er det et diversifisert selskap med interesser i andre bransjer som fornybar energi, jernbanetransport og elektronikk.

Noen viktige punkter om BYD:

Elektriske kjøretøy (elbiler): BYD er først og fremst kjent for sine elektriske kjøretøy, inkludert elbiler, busser og nyttekjøretøy. De har en rekke elbilmodeller, blant annet kompaktbiler, SUV-er og elektriske busser, som henvender seg til både forbrukermarkedet og det kommersielle markedet.

Global tilstedeværelse: BYD har ekspandert sin virksomhet globalt og har solgt elbiler i en rekke land. De har produksjonsanlegg og forskningssentre flere steder i verden.

Batteriteknologi: I tillegg til å produsere elbiler er BYD også en stor aktør innen batteriteknologi. De produserer litium-ion-batterier for ulike bruksområder, blant annet elbiler og energilagringssystemer.

Bærekraft:
BYD legger stor vekt på bærekraft og grønn teknologi. De har forpliktet seg til å redusere karbonutslipp og fremme rene energiløsninger gjennom sine produkter.

Rimelig pris: BYD posisjonerer seg ofte som et rimeligere alternativ i elbilmarkedet. Dette kan gjøre elbiler mer tilgjengelige for et bredere spekter av forbrukere, noe som kan bidra til at flere tar i bruk elbiler.

Ytelse: BYDs elbiler har vanligvis konkurransedyktig rekkevidde og ytelse i forhold til prisen. Det betyr at de kan tilbakelegge store avstander på én lading, og at de ofte har tilstrekkelig akselerasjon og kraft.

Sikkerhet: Mange BYD-modeller er utstyrt med sikkerhetsfunksjoner som avanserte førerassistansesystemer (ADAS), teknologi for å unngå kollisjoner og flere kollisjonsputer, noe som øker bilens generelle sikkerhet.