Solfilm Seat

Ferdig kuttet solfilm Seat til en god pris

Solfilm til biler fra Seat. Vi har tilpasset solfilm til alle biler fra Seat, uansett modell eller alder. Tonede ruter på Seat-en din øker både komforten og sikkerheten. Dersom du mot formodning ikke finner solfilm til akkurat din Seat her, kontakt oss, så løser vi det!

Sote ruter enkelt på Seat med ferdigkuttet sotfilm

Tonede vinduer på SEAT-bilen din gir ikke bare et elegant og stilig utseende, men gir også økt komfort, sikkerhet og privatliv. Hvis du er ute etter høykvalitets solfilm til SEAT, uansett hvilken bilmodell du har, kan du bestille EVOFILM med perfekt passform.

Effektiv solkremfilm med EVOFILM 

Når du legger solfilm på vinduene til SEAT, får du beskyttelse mot skadelig UV- og IR-stråling, noe som reduserer risikoen for blending og øker komfortnivået mens du kjører. Det bidrar også til å opprettholde et kjøligere inneklima og beskytter bilens interiør fra å falme eller misfarges på grunn av soleksponering.

Tonede vinduer fungerer også som en personvernskjerm, og du kan velge mellom fire forskjellige gradientnivåer for å matche dine behov. Det mørkeste nivået gir maksimal personvern, noe som gjør det til et ideelt alternativ for de som ofte lagrer verdifulle gjenstander i bilen. Solfilmen fungerer som et ekstra lag med beskyttelse mot innbrudd. De lettere variantene gir også en god mengde privatliv samtidig som de gir varmereduserende solbeskyttelse. Filmen påvirker ikke sikten og lar deg kjøre trygt selv i mørke timer. I tillegg, i tilfelle en ulykke, kan solskjermingen bidra til å holde vinduet sammen, og redusere risikoen for knust glass.

I tillegg til de funksjonelle fordelene, gir en solfilm din SEAT et stilig utseende, slik at det ser mer elegant og luksuriøst ut. Med EVOFILM kan du velge en variant som utfyller bilen din og matcher din personlige stil. EVOFILM leverer solfilmer til ulike SEAT-modeller, som SEAT Ibiza, SEAT Leon og SEAT Ateca.

Skreddersydd solfilm etter SEAT

EVOFILM tilbyr limfrie og avtagbare solfilmer som er ferdigkuttet og designet i henhold til spesifikasjonene til din SEAT-modell. Den unike monteringsgelen som følger med i pakken hjelper deg å montere filmen raskt og enkelt, uten spesialverktøy. Filmen er avtagbar, noe som gjør at du kan feste den på nytt eller bytte den om nødvendig. Monteringsinstruksjonene som følger med i pakken gir trinn-for-trinn veiledning for enkel installasjon.

Å bruke EVOFILM er en kostnadseffektiv og smart måte å få tonede vinduer til SEAT uten å overlate det til et firma. For å oppsummere fordelene med EVOFILM:

  • Limfri og avtagbar solfilm
  • Forkuttet for rask og enkel installasjon
  • Unik monteringsgel følger med i pakken
  • Kostnadseffektiv og stilig måte å få tonede vinduer til SEAT

Visste du dette om SEAT?

SEAT er en spansk bilprodusent som produserer biler for det europeiske markedet. SEATs historie går tilbake til 1950 da selskapet ble grunnlagt av den spanske regjeringen. SEAT har et sterkt rykte for å produsere stilige og rimelige biler som tilbyr utmerket ytelse og komfort. Med EVOFILM kan du forbedre utseendet, komforten og sikkerhetsnivået til SEAT-en din og nyte en kjølig og elegant tur.