Solfilm Daihatsu

Ferdig kuttet solfilm Daihatsu til en god pris

Solfilm till Daihatsu bilar. Vi har färdigskuren solfilm till alla Daihatsu bilar oavsett modell eller ålder. Tonande rutor på din Daihatsu ökar både komforten och säkerheten i din Daihatsu. Om du mot förmodan inte hittar solfilm till din Daihatsu här kontakta oss så löser vi det!

Sote ruter enkelt på Daihatsu med ferdigkuttet sotfilm

Daihatsu-biler er kjent for sin pålitelighet, drivstoffeffektivitet og innovative design. Som den stolte eieren av en Daihatsu ønsker du å beholde dens elegante utseende og følelse samtidig som du forbedrer ytelsen.  Det er der EVOFILM kommer inn. Vi tilbyr en unik non-stick solfilm som forbedrer utseendet, komforten og sikkerheten til din Daihatsu. Vår ferdigkuttede solfilm er tilgjengelig for en rekke Daihatsu-modeller, inkludert Terios, Sirion og Copen.

Hvordan fungerer en solbeskyttelsesfilm for din Daihatsu?

Vår solfilm, EVOFILM, er designet for å beskytte deg og passasjerene dine mot skadelige UV-stråler samtidig som den reduserer varmen inne i din Daihatsu.  Ved å holde bilen kjøligere, vil du reise mer komfortabelt og trygt, spesielt under varme somre. Vår tynne non-stick-film beskytter også interiøret på din Daihatsu mot å tørke ut og falme på grunn av mye sollys.  I tillegg, i tilfelle en ulykke, kan vår solfilm bidra til å holde vinduet sammen, og redusere risikoen for glassbrudd og skade.

I tillegg til å gi varme- og UV-beskyttelse, fungerer vår solfilm også som personvern og tyverisikring. Du kan velge mellom ulike grader av skygge for å tilpasse nivået av personvern du foretrekker.  En høy grad av toning vil gjøre vinduene til Daihatsu nesten svarte, noe som gir deg fullstendig privatliv, mens lysere filmer gir en mer subtil effekt. Vår solfilm er enkel å installere og vi leverer et verktøysett og monteringsgel for å sikre et profesjonelt resultat.

Farge dine Daihatsu-vinduer enkelt selv

I motsetning til andre solfilmer som kommer i ruller og krever kutting og tilpasning, er vår ferdigkuttede solfilm skreddersydd for å passe til din Daihatsu-vindu.  Alt du trenger å gjøre er å følge instruksjonene og installere filmen ved hjelp av de medfølgende verktøyene. Hvis du noen gang vil fjerne filmen, kan du gjøre det uten å skade vinduet til din Daihatsu eller etterlate limrester.  Vår solfilm er av høy kvalitet, limfri og avtakbar.

Visste du dette om Daihatsu?

Daihatsu er en japansk bilprodusent som spesialiserer seg på å produsere små og kompakte biler. Selskapet ble grunnlagt i 1907 og har en lang historie med innovasjon, med mange patenter og oppfinnelser i bilindustrien.  Daihatsu er også kjent for sine miljøvennlige kjøretøy, som Mira og Tanto, som er populære blant bysjåfører. Med vår høykvalitets solfilm kan du oppgradere din Daihatsu og forbedre dens komfort, stil og sikkerhet.  Velkommen til EVOFILM!