Rapporter en klage eller en garantisak

Før du rapporterer en klage, sørg for at bestillingen din er korrekt, spesielt hvis filmene du har mottatt ikke passer i det hele tatt. Sjekk at du har bestilt riktig karosserimodell, ikke årsmodell, men karosserimodell,  les mer om karosserimodeller her.

Før du kan klage, må du fullføre monteringen av filmen så langt det er mulig. Installasjoner som ikke er ferdigstilt og som kan vises på bildet aksepteres ikke som klage.

1. Ta bilder av kjøretøyet og feilen

For at vi skal kunne hjelpe deg med en klage trenger vi bilder av kjøretøyet forfra, bak og fra siden for å kunne fastslå hvilket karosseri bilen har. Da ønsker vi bilder som viser hva du synes er feil med filmen. Du finner mer informasjon om hvordan du fotograferer bilen din og en feil i vår bildeguide.

2. Mål feilen og angi nøyaktig mål i millimeter

En feil skal alltid angis i nøyaktige mål, dvs. "det er ingen X mm", ikke "det er et gap mellom X og Y mm". Feilene skal oppgis skriftlig. Bilder av ulike måleverktøy er ikke godkjent da det kan oppstå tolkningsproblemer. Husk å alltid oppgi totalmål, dvs. at det ikke er 5 mm på den ene siden og 4 mm på den andre siden, så feilen er 9 mm og så videre.

3. Fyll ut skjemaet og send inn

Når du har tatt bilder av bilen, av eventuelle feil og tatt mål av disse, er du klar til å sende inn en klage.De vanligste årsakene til feil

Den vanligste feilen mange gjør er å måle filmen på glasset i stedet for å montere den. Filmen strekkes 5-10 mm under montering og derfor krever vi at filmen må monteres før det kan klages. Da er det mange som ikke strekker filmen nok under montering. Dersom det mangler 1-2 mm på filmen er det et tydelig tegn på at filmen ikke er strukket skikkelig og vi vil derfor kreve ommontering før vi tar en klage på en slik sak.

Redusert pris ved etterbestilling med våre garantier!

Du vet at vi tilbyr 50 % rabatt på nye filmer opptil 12 måneder fra første levering. På denne måten kan du bestille et helt nytt sett med filmer til bilen din eller bare enkeltfilmer om nødvendig til en skikkelig rabattert pris.