Solfilm Skoda

Ferdig kuttet solfilm Skoda til en god pris

Solfilm til biler fra Skoda. Vi har tilpasset solfilm til alle biler fra Skoda, uansett modell eller alder. Tonede ruter på Skoda-en din øker både komforten og sikkerheten. Dersom du mot formodning ikke finner solfilm til akkurat din Skoda her, kontakt oss, så løser vi det!

Sote ruter enkelt på Skoda med ferdigkuttet sotfilm

Her finner du ferdigkuttet solskjermingsfilm til Skoda som øker både sikkerheten og komforten til bilen. Det spiller ingen rolle hvilken Skoda du har eller hvor gammel bilen er – vi tilbyr solfilm til alle Skoda uansett modell og alder. I tillegg til å gjøre din Skoda både tryggere og kulere med EVOFILM, får du også redusert gjennomsiktighet og et nytt kult utseende. Velkommen til å bestille solfilm i dag og har du spørsmål om EVOFILM eller om din bestilling, står vår kundeservice klar til å svare på alle dine spørsmål.

Solfilm - en effektiv beskyttelse mot sol og gjennomsiktighet

Det er mange gode grunner til å montere EVOFILM på din Skodas vinduer. Solfilmen beskytter mot sollys og varme. Du slipper dermed å bli blendet av solstrålene og får samtidig en kjøligere bil. En varm bil kan være til sjenanse både for deg som kjører bilen og for passasjerene dine. Tonede ruter reduserer også sikten til bilen. Vi tilbyr EVOFILM med flere ulike grader av toning og lysinngang. Den lyseste filmen heter Ice og den mørkeste heter Black. Den mørke solfilmen gir i utgangspunktet en helt privat bil. Dette passer for deg som ofte har dyrt verktøy eller andre ting i bilen som har en tyveriverdi. De forskjellige gradientnivåene forbedrer også din Skodas visuelle utseende. Hvilken du velger avhenger ganske enkelt av hvor mye gjennomsiktighet og varmebeskyttelse du ønsker og hvilken stil du ønsker på din Skoda. EVOFILM kan også holde glasset sammen hvis du er involvert i en ulykke. Du slipper da å få knust glass i hele bilen. Solfilmen beskytter også bilens interiør mot falming og annen misfarging.

Non-stick og avtagbar solfilm til Skoda

Nedenfor velger du Solfilm etter bilmodell. Hvilken Skoda har du hjemme i garasjeoppkjørselen? En Skoda Fabia stasjonsvogn, en Skoda Octavia stasjonsvogn eller kanskje en Skoda Scala?  Vi tilbyr et stort utvalg av solfilm, men finner du ikke det du leter etter, ta kontakt med oss så løser vi det. EVOFILM er en ferdigkuttet solfilm. Det betyr at solfilmen du får hjem til din Skoda har en perfekt passform tilpasset bilens vinduer.

For å montere solfilmen på vinduene, bruk en unik monteringsgelé som selvfølgelig følger med når du kjøper filmen. EVOFILM er med andre ord helt limfri men også avtagbar, noe som gjør at du enkelt kan fjerne filmen fra vinduet. Pakken kommer også med et verktøysett som du bruker for å få solfilmen på plass. Og det er faktisk slett ikke vanskelig å montere EVOFILM på din Skoda! Du trenger ingen forkunnskaper, bare følg monteringsanvisningen som finnes og arbeid rolig og metodisk. Skulle filmen likevel komme litt skjevt, drar du den rett og slett av og starter på nytt fra begynnelsen. Snart har du solfilmen på plass på din Skoda og kan reise unna i en tryggere og kjøligere bil. Og du, solfilmen påvirker ikke utsikten, heller ikke når det er mørkt ute, og du vil kunne trekke ned vinduene akkurat som vanlig.

Visste du dette om Skoda?

Skoda, eller Skoda Auto som bilmerket egentlig heter, er en tsjekkisk produsent som i dag er en del av Volkswagen-konsernet. Skodas mest solgte bilmodell er Skoda Octavia. Den første Skoda Octavia ble produsert allerede i 1959. I dag finnes bilen i flere ulike versjoner, som Skoda Octavia Combi, Skoda Octavia Scout, Skoda Octavia RS og miljøversjonen Skoda Octavia GreenLine.

Velkommen til å bestille rimelig solfilm til din Skoda uansett modell enkelt online hos EVOFILM!