Solfilm Volvo

Ferdig kuttet solfilm Volvo til en god pris

Solfilm til biler fra Volvo. Vi har tilpasset solfilm til alle biler fra Volvo, uansett modell eller alder. Tonede ruter på Volvo-en din øker både komforten og sikkerheten. Dersom du mot formodning ikke finner solfilm til akkurat din Volvo her, kontakt oss, så løser vi det!

Sote ruter enkelt på Volvo med ferdigkuttet sotfilm

Leter du etter en solfilm til Volvo? Vi tilbyr en høykvalitets film, EVOFILM, som gir deg effektiv sol- og siktbeskyttelse. Her finner du solbeskyttelsesfilm til mange ulike Volvo, fra eldre modeller som Volvo 240 og Volvo 740 til mer moderne som Volvo C40 Recharge og Volvo V90 Cross Country. Du bestiller raskt og enkelt på nett og monterer enkelt solfilmen på bilens vinduer selv.

Tonede vinduer for en trygg og komfortabel biltur

EVOFILM beskytter både deg som sjåfør og passasjerene dine mot de blendende solstrålene.  Det øker sikkerheten når du er ute og kjører på veiene. Sollys bleker også interiøret i bilen, men fordi solfilmen reduserer stråling, beskytter den også mot misfarging.  En solfilm har også en varmereduserende effekt og er med på å skape en mer behagelig temperatur inne i bilen, og filmen kan også ha en sammenhengende effekt på vinduet ved en ulykke.

Du kan velge mellom fire forskjellige toningsgrader når du velger EVOFILM til din Volvo. En mørk solfilm gir effektivt personvern og du kan oppbevare for eksempel verktøy og andre eiendeler i bilen uten at uvedkommende ser dem.  Du får med andre ord god tyverisikring med en solfilm. Velger du en lysere solfilm får du ikke den samme effektive personvernet, men du vil likevel få veldig god beskyttelse mot solen.  Til slutt, ikke glem at en solkrem på din Volvo også forbedrer utseendet. Bilen får rett og slett et nytt og elegant utseende.  Fordelene med EVOFILM er, som du har sett, mange.

  • Du får en kjøligere bil og en mer komfortabel tur.
  • Du får effektiv personvern.
  • Du får mindre blendende lys.
  • Du får beskyttelse mot falming og misfarging av bilens interiør.
  • Du får en stilig stil på din Volvo.

Tone bilvinduene selv

EVOFILM er en limfri solfilm laget av myk PVC. Den er ferdigkuttet og tilpasset akkurat din Volvo.  Så du trenger ikke å klippe til filmen selv. Sammen med solfilmen inkluderer alltid:

  • et verktøysett
  • en unik monteringsgel
  • monteringsanvisning.

Du monterer solfilmen enkelt på bilens vinduer, uten å måtte ha noen forkunnskaper.  Følg instruksjonene i veiledningen så har du snart filmen på plass. Den unike monteringsgelen gjør at du kan fjerne den igjen like enkelt som du monterte sol- og siktbeskyttelsen.  EVOFILM er en høykvalitets solfilm som ikke forringer bilens kjøreegenskaper på noen måte. Du vil kunne kjøre din Volvo like godt i dagslys som i mørke med solfilmen på plass.

Visste du dette om Volvo?

Visste du at den første modellen av Volvo som rullet av beltet i 1927 het Jakob.  Den var ferdig da Jakob hadde navnedag. Ordet Volvo kjenner nok de fleste svensker er latin og betyr «jeg ruller» men få vet nok at Volvo også var et navn på et kulelager fra SKF, den svenske kulelagerfabrikken.  Volvo ble grunnlagt som et datterselskap av SKF. Nok om Volvos historie, nå er det på tide å bestille EVOFILM til akkurat din Volvo og få effektiv sol- og siktbeskyttelse.  Finner du ikke en passende solfilm er du velkommen til å kontakte vår kundeservice. Vi hjelper gjerne!