Solfilm Rover

Ferdig kuttet solfilm Rover til en god pris

Solfilm til biler fra Rover. Vi har tilpasset solfilm til alle biler fra Rover, uansett modell eller alder. Tonede ruter på Rover-en din øker både komforten og sikkerheten. Dersom du mot formodning ikke finner solfilm til akkurat din Rover her, kontakt oss, så løser vi det!

Sote ruter enkelt på Rover med ferdigkuttet sotfilm

Som en stolt Rover-eier ønsker du å opprettholde dens førsteklasses utseende og følelse samtidig som du forbedrer funksjonaliteten. Det er der EVOFILM kommer inn. Vi tilbyr høykvalitets solfilm som forbedrer din Rovers utseende, komfort og sikkerhet. Vår ferdigkuttede solfilm er tilgjengelig for en rekke Rover-modeller. 

Hvordan fungerer solfilm for din Rover?

Vår solfilm, EVOFILM, gir beskyttelse mot skadelige UV-stråler samtidig som den reduserer varmen inne i din Rover. Dette hjelper deg og passasjerene dine å reise mer komfortabelt og trygt, spesielt i varme værforhold. Vår tynne non-stick-film beskytter også interiøret på din Rover mot overdreven sollys, som kan føre til uttørking og falming. I tillegg kan vår solfilm bidra til å holde vinduet sammen i tilfelle en ulykke, og redusere risikoen for glassbrudd og skade.

I tillegg til å gi varme- og UV-beskyttelse, fungerer vår solfilm som personvern og tyverisikring. Du kan velge mellom forskjellige fargetoningsalternativer for å tilpasse personvernnivået du foretrekker. En høy grad av fargetone vil gjøre Rover-vinduene nesten ugjennomsiktige, noe som gir deg fullstendig privatliv, mens lysere filmer gir en mer subtil effekt. Solfilmen vår er enkel å installere, og vi tilbyr et verktøysett og monteringsgel for å sikre en profesjonell finish.

Farg enkelt rutene til Rover-en din

I motsetning til andre solfilmer som kommer i ruller og krever kutting og tilpasning, er vår ferdigkuttede solfilm designet for å passe nøyaktig til Rover-vinduet. Alt du trenger å gjøre er å følge instruksjonene og installere filmen ved hjelp av de medfølgende verktøyene. Hvis du noen gang ønsker å fjerne filmen, kan du gjøre det uten å skade Rover-vinduene eller etterlate limrester. Vår solfilm er av høy kvalitet, limfri og avtakbar.

Visste du dette om Rover?

Rover er et britisk merke med en rik historie tilbake til 1800-tallet. Selskapet har produsert noen av verdens mest ikoniske og prestisjefylte kjøretøy, inkludert Range Rover, som er kjent for sin robusthet og raffinement. I dag er Rover et datterselskap av Jaguar Land Rover, og modellene fortsetter å legemliggjøre britisk håndverk og innovasjon.

Som Rover-eier er du en del av et anerkjent fellesskap som verdsetter design, luksus og ytelse. Forbedre Roverens utseende, komfort og sikkerhet med vår førsteklasses solfilm. Velkommen til EVOFILM!