Solfilm MG

Ferdig kuttet solfilm MG til en god pris

Solfilm til biler fra MG. Vi har tilpasset solfilm til alle biler fra MG, uansett modell eller alder. Tonede ruter på MG-en din øker både komforten og sikkerheten. Dersom du mot formodning ikke finner solfilm til akkurat din MG her, kontakt oss, så løser vi det!

Sote ruter enkelt på MG med ferdigkuttet sotfilm

Som MG-bileier vet du at kjøretøyet ditt er mer enn bare et transportmiddel; det er et utsagn om stil, ytelse og innovasjon.  Hos EVOFILM forstår vi din lidenskap for bilen din og tilbyr deg den ultimate løsningen for beskyttelse og forbedring. Vår ferdigkuttede solfilm er designet for å forbedre din MGs utseende, komfort og sikkerhet samtidig som den gir beskyttelse mot elementene.

Hvordan fungerer solfilm for din MG?

Vår høykvalitets solfilm er designet for å redusere varme og blokkere UV-stråler, som kan skade bilens interiør og påvirke kjøreopplevelsen.  Ved å holde bilen kjøligere vil du reise mer komfortabelt, selv på varme sommerdager. I tillegg reduserer vår solfilm gjenskinn og beskytter øynene dine, noe som gjør turen tryggere og morsommere.  Den fungerer også som personvern, slik at du kan velge den nyansen som passer best til dine behov og stil.

Solfilmen vår beskytter også interiøret til din MG mot falming og sprekker på grunn av langvarig eksponering for sollys. Dette betyr at bilen din vil beholde sitt uberørte utseende og verdi i årene som kommer.  Ved en ulykke kan vår solfilm også bidra til å holde vinduet sammen, og redusere risikoen for glassbrudd og skader.

Enkel installasjon og tilpasning

Vår ferdigkuttede solfilm er designet spesielt for MG-bilmodeller, og sikrer en perfekt passform hver gang. Den er enkel å installere og kommer med alle verktøyene og instruksjonene du trenger for å gjøre det selv.  Vi tilbyr ulike grader av fargetone for å passe dine preferanser og kan også tilpasse filmen til å inkludere grafikk eller design som gjenspeiler din personlighet og stil.

MG: Historien og arven

MG Cars har en rik historie med å produsere ikoniske sportsbiler som kombinerer stil, ytelse og innovasjon. MG Cars ble grunnlagt i 1924 og ble raskt et kjent navn, med modeller som MGB, Midget og MGA som ble klassikere som fortsatt beundres av bilentusiaster rundt om i verden.  De siste årene har MG gjort comeback, og introdusert nye modeller som blander moderne teknologi med merkevarens arv og DNA.

Bli med i MG-fellesskapet og forbedre kjøreopplevelsen din med vår førsteklasses solcellefilm. Velkommen til EVOFILM!