Solfilm Smart

Ferdig kuttet solfilm Smart til en god pris

Solfilm til biler fra Smart. Vi har tilpasset solfilm til alle biler fra Smart, uansett modell eller alder. Tonede ruter på Smart-en din øker både komforten og sikkerheten. Dersom du mot formodning ikke finner solfilm til akkurat din Smart her, kontakt oss, så løser vi det!

Sote ruter enkelt på Smart med ferdigkuttet sotfilm

Som eier av en Smart Car setter du pris på dens kompakte design, drivstoffeffektivitet og miljøvennlighet. Du ønsker å opprettholde det stilige utseendet og følelsen samtidig som du sørger for sikkerhet og komfort. Det er her vår førsteklasses solfilm kommer inn. Hos EVOFILM tilbyr vi en ferdigkuttet film av høy kvalitet som forbedrer utseendet til din Smart Car samtidig som den gir beskyttelse mot skadelige UV-stråler og varme.

Hvordan fungerer solfilm for Smartbilen din?

Solfilmen vår, EVOFILM, er designet for å holde Smart Car kjøligere og beskytte deg og passasjerene dine mot solens skadelige UV-stråler. Ved å redusere varmen i bilen din vil du reise mer komfortabelt og trygt, spesielt på varme sommerdager. Vår non-stick, tynne film beskytter også bilens interiør fra å falme og tørke ut på grunn av mye sollys. Ved en ulykke kan vår solfilm bidra til å holde vinduet sammen, og redusere risikoen for glassbrudd og skader.

I tillegg til sin primære funksjon å gi varme- og UV-beskyttelse, tilbyr vår solcellefilm også personvern- og tyverifordeler. Du kan velge mellom forskjellige fade-nivåer for å tilpasse personvernnivået du ønsker. Vår høyverdige toning vil gi Smart Car-vinduet et mørkere utseende, og gir fullstendig privatliv, mens lysere filmer gir en mer subtil effekt. Vår solfilm er enkel å installere og vi leverer et verktøysett og monteringsgel for å sikre et profesjonelt resultat.

Farge Smart Car-vinduene dine enkelt

I motsetning til andre solfilmer som kommer i ruller og krever kutting og montering, er vår ferdigkuttede solfilm spesialtilpasset for å passe til din Smart Cars vindu. Følg instruksjonene og du kan enkelt installere filmen selv ved hjelp av de medfølgende verktøyene. Hvis du noen gang ønsker å fjerne filmen, kan du gjøre det uten å skade bilens vinduer eller etterlate limrester.

Visste du dette om smarte biler?

Smart Cars er et merke med mikrobiler produsert av selskapet Daimler AG. De er designet for å være kompakte, økonomiske og miljøvennlige, noe som gjør dem til et populært valg for bysjåfører. Med vår førsteklasses solfilm kan du oppgradere din Smart Car og forbedre stilen, komforten og sikkerheten. Stol på EVOFILM for dine Smart Car-beskyttelsesbehov.