Solfilm Mercedes

Ferdig kuttet solfilm Mercedes til en god pris

Solfilm til biler fra Mercedes. Vi har tilpasset solfilm til alle biler fra Mercedes, uansett modell eller alder. Tonede ruter på Mercedes-en din øker både komforten og sikkerheten. Dersom du mot formodning ikke finner solfilm til akkurat din Mercedes her, kontakt oss, så løser vi det!

Sote ruter enkelt på Mercedes med ferdigkuttet sotfilm

Her kan du bestille en solbeskyttelsesfilm som gir din Mercedes tonede vinduer for høyere komfort og sikkerhet. Det spiller ingen rolle hvilken Mercedes du har, vi tilbyr ferdigkuttet solfilm til alle Mercedes uansett modell og alder. Du kan enkelt bestille på nett og like gjerne montere solfilmen på bilens vinduer.

Tone bilens vinduer selv med spesiallaget EVOFILM

EVOFILM er en høykvalitets og ferdigkuttet solfilm laget av myk PVC. Det betyr at når du får solfilmen hjem har den en perfekt passform tilpasset bilens vinduer. Så du trenger ikke å kutte den selv. Vi tilbyr ferdigkuttet solfilm til ulike Mercedes-modeller. Du finner solfilm til Mercedes CL, Mercedes GLE Coupé, Mercedes GLS og Mercedes Vaneo hos oss. Finner du ikke en solfilm som passer, er du hjertelig velkommen til å kontakte vår kundeservice.  Vi hjelper gjerne!

Fordi EVOFILM er spesiallaget, er den veldig enkel å installere. Filmen er limfri og festes med en monteringsgelé som er unik for EVOFILM. Gelen og et verktøysett og monteringsanvisning følger med ved kjøp av EVOFILM. Du trenger ingen forkunnskaper for å feste solfilmen på bilens vinduer. Solfilmen er også avtagbar. Skulle du trenge å justere den litt under montering eller om du vil fjerne den helt, er det ingen problemer. 

Effektiv solbeskyttelsesfilm

En solfilm fyller mange funksjoner.  Den fungerer dels som solskjerming, og dels som personvern. Å unngå å få solen i øynene når du kjører din Mercedes øker både komforten og sikkerheten. Filmen forhindrer også at bilens interiør blekes av solstrålene og sørger for at du får en mer behagelig temperatur i bilen. Dette er spesielt viktig hvis du ofte kjører med barn og kjæledyr i bilen.  Mange velger også EVOFILM for å redusere gjennomsiktigheten i bilen. Så du kan lagre ting i din Mercedes uten at folk går forbi bilen ser hva det er.  Perfekt hvis du for eksempel har dyrt verktøy eller en datamaskin i din Merca!

Graden av gjennomsiktighet og varmereduksjon du får avhenger av graden av toning du velger. Du kan velge EVOFILM som gir nesten helt sorte vinduer og dermed får du en helt personvernbeskyttet bil, men du kan også velge en lettere EVOFILM som føles litt mer diskret men som ikke gir samme effektive personvern. Du trenger ikke å bekymre deg for at EVOFILM svekker kjøringen din. Du vil fortsatt ha like god utsikt som du hadde før du monterte solfilmen på vinduene og du kan trekke vinduene opp og ned akkurat som vanlig.

Nå har vi nevnt flere praktiske egenskaper som EVOFILM har men vi har ikke sagt noe om den estetiske delen. Tynne solfilmer på din Mercedes gir faktisk bilen et veldig elegant utseende. Du trenger altså ikke være redd for å ødelegge bilens stil når du monterer EVOFILM på bilens vinduer – og det er viktig når du er eier av en stilig Merca!

Visste du dette om Mercedes?

Visste du at Mercedes er oppkalt etter en østerriksk forretningsmann og racerfører som bestilte flere biler fra bilprodusenten. Forretningsmannens datter ble kalt Mercedes og derfor fikk Mercedes navnet Mercedes. Og apropos racerførere: Visste du at den tyske racerføreren Michael Schumacher har kjørt Mercedes på en eller to racerbaner rundt om i verden? Sportsbil, familiebil eller varebil - EVOFILM øker komforten og sikkerheten til alle Mercedes-modeller! Velkommen til å bestille!