Solfilm Cupra

Ferdig kuttet solfilm Cupra til en god pris

Solfilm til biler fra Cupra. Vi har tilpasset solfilm til alle biler fra Cupra, uansett modell eller alder. Tonede ruter på Cupra-en din øker både komforten og sikkerheten. Dersom du mot formodning ikke finner solfilm til akkurat din Cupra her, kontakt oss, så løser vi det!

Sote ruter enkelt på Cupra med ferdigkuttet sotfilm

Cupra-biler er kjent for sin elegante design, enestående ytelse og eksepsjonell komfort. Som den stolte eieren av en Cupra-bil ønsker du å holde den skarp samtidig som du beskytter deg selv og passasjerene dine mot vær og vind.  Det er der EVOFILM kommer inn. Vi tilbyr en unik non-stick solfilm som ikke bare forbedrer utseendet til bilen din, men også øker kjørekomforten og sikkerheten. Vår ferdigkuttede solfilm er tilgjengelig for ulike Cupra-modeller, inkludert Cupra Ateca, Cupra Leon og Cupra Formentor.

Hvordan fungerer EVOFILM for Cupra-biler?

Vår solfilm, CUPRAFILM, er designet for å beskytte deg og passasjerene dine mot solens skadelige UV-stråler og redusere varmen inne i din Cupra-bil.  Ved å holde bilen kjøligere vil du reise mer komfortabelt, spesielt på varme sommerdager. Vår høykvalitetsfilm beskytter også Cupras interiør fra å falme og tørke ut på grunn av mye sollys.  I tillegg, i tilfelle en ulykke, kan vår solfilm bidra til å holde vinduet sammen, og redusere risikoen for glassbrudd og skade.

I tillegg til å gi varme- og UV-beskyttelse, fungerer vår solfilm også som personvern og tyverisikring. Du kan velge mellom ulike grader av skygge for å tilpasse nivået av personvern du foretrekker.  En høy grad av toning vil gjøre bilens vinduer nesten svarte, noe som gir fullstendig privatliv, mens lettere filmer vil gi deg en mer subtil effekt. Vår solfilm er enkel å installere og vi leverer et verktøysett og monteringsgel for å sikre et profesjonelt resultat.

Farg vinduene på Cupra selv

I motsetning til andre solfilmer som kommer på rull og krever kutting og tilpasning, er vår ferdigkuttede solfilm skreddersydd for å passe til dine Cupras vinduer.  Alt du trenger å gjøre er å følge instruksjonene og installere filmen ved hjelp av de medfølgende verktøyene. Hvis du noen gang ønsker å fjerne filmen, kan du gjøre det uten å skade vinduene på din Cupra eller etterlate limrester.  Vår solfilm er av høy kvalitet, limfri og avtakbar.

Visste du dette om Cupra?

Cupra ble grunnlagt i 2018 som et datterselskap av SEAT, og er et merke fokusert på å skape høyytelsesbiler med vekt på luksus og stil. Cupra-biler er kjent for sitt dynamiske design, avanserte teknologi og overlegne ytelse.  Som Cupra-eier er du en del av et fellesskap som verdsetter innovasjon, stil og høyytelsesbiler. Forbedre din Cupras utseende, komfort og sikkerhet med vår høykvalitets solfilm.  Velkommen til EVOFILM!