Solfilm Peugeot

Ferdig kuttet solfilm Peugeot til en god pris

Solfilm til biler fra Peugeot. Vi har tilpasset solfilm til alle biler fra Peugeot, uansett modell eller alder. Tonede ruter på Peugeot-en din øker både komforten og sikkerheten. Dersom du mot formodning ikke finner solfilm til akkurat din Peugeot her, kontakt oss, så løser vi det!

Sote ruter enkelt på Peugeot med ferdigkuttet sotfilm

Er du den stolte eieren av en Peugeot? Hos EVOFILM tilbyr vi en unik non-stick solfilm til bilens vinduer. Peugeot-biler er kjent for sitt stilige design og komfortable kjøreopplevelse. Med tonede vinduer vil din Peugeot ikke bare se bedre ut, men også være kjøligere og mer behagelig å sitte i. Men det er ikke alt! Vår solfilm øker også sikkerheten. Vi tilbyr ferdigkuttet solfilm til ulike Peugeot-modeller, enten du har en Peugeot 208, Peugeot 3008, Peugeot 5008 eller en hvilken som helst annen modell, vi har dekket deg. Med vår solfilm kan du forbedre utseendet, komforten og sikkerheten til bilen din.

Hvordan fungerer solfilmen vår for Peugeot?

Vår solfilm, EVOFILM, er ferdigkuttet i henhold til forskjellige Peugeot-modeller. Den tynne filmen beskytter deg og passasjerene dine mot skadelige UV-stråler og reduserer varmen inne i bilen, noe som gjør reisen mer komfortabel og tryggere. Dette er spesielt viktig hvis du ofte reiser med barn eller kjæledyr, da de kanskje ikke er i stand til å regulere kroppstemperaturen like effektivt som voksne. I tillegg beskytter solfilmen bilens interiør fra å falme og tørke ut. I tilfelle en ulykke kan filmen bidra til å holde vinduet sammen, og redusere risikoen for glassbrudd.

I tillegg reduserer solbeskyttelsesfilmen sikten inn i bilen din, noe som gjør den til en effektiv tyverisikring. Du kan trygt lagre verdifulle gjenstander som bærbare datamaskiner eller verktøy i bilen uten å bekymre deg for nysgjerrige øyne. Du kan velge toningsgrad på solfilmen etter dine ønsker. Høyere nivåer av toning gir nesten svarte vinduer, noe som gir større privatliv, men du kan også velge lysere toning. Valget er ditt.

Farge bilrutene som en proff

I motsetning til solfilmer som kommer i ruller og krever kutting og tilpasning, kommer vår EVOFILM ferdigkuttet, sammen med et verktøysett og en unik monteringsgel. Du kan enkelt følge monteringsanvisningen og få et profesjonelt resultat raskt og uanstrengt. Solfilmen vår er limfri og avtakbar, noe som gjør den til et praktisk alternativ av høy kvalitet for din Peugeot.

Visste du dette om Peugeot?

Peugeot er en fransk bilprodusent grunnlagt i 1810. Selskapet produserte sykler, kaffekverner og paraplyer før de gikk videre til biler. I 1889 presenterte Peugeot sin første bil drevet av en dampmotor, og i 1891 begynte den å produsere bensindrevne biler. I dag er Peugeot kjent for sitt elegante design, effektive motorer og innovative funksjoner.

Bestill din tilpassede solfilm til din Peugeot fra EVOFILM i dag og nyt en mer komfortabel, tryggere og penere tur.