Solfilm Alfa Romeo

Ferdig kuttet solfilm Alfa Romeo til en god pris

Solfilm til biler fra Alfa Romeo. Vi har tilpasset solfilm til alle biler fra Alfa Romeo, uansett modell eller alder. Tonede ruter på Alfa Romeo-en din øker både komforten og sikkerheten. Dersom du mot formodning ikke finner solfilm til akkurat din Audi her, kontakt oss, så løser vi det!

Sote ruter enkelt på Alfa Romeo med ferdigkuttet sotfilm

Alfa Romeo-biler er kjent for sin utsøkte italienske design og imponerende ytelse. Som Alfa Romeo-eier setter du pris på verdien av investeringen din og uttalelsen den gir på veien.  Hos EVOFILM forstår vi ditt ønske om å beskytte kjøretøyet ditt og samtidig forbedre utseendet, og det er derfor vi tilbyr ferdigkuttet solfilm til flere Alfa Romeo-modeller. Vår solfilm er av overlegen kvalitet og gir optimal beskyttelse av bilens interiør samtidig som den holder den kjøligere og mer komfortabel å kjøre.

Hvordan fungerer EVOFILM for å beskytte din Alfa Romeo?

Vår EVOFILM er en spesialisert, non-stick og tynn solfilm som er spesielt skreddersydd for din Alfa Romeo-modell.  Når den er installert på bilens vindu, gir den optimal beskyttelse mot solen, og minimerer varmeeffekten på bilens interiør. Dette sikrer en mer komfortabel kjøreopplevelse, spesielt på varme sommerdager.  Vår solfilm forhindrer også falming og uttørking av bilens interiør forårsaket av langvarig soleksponering. I tillegg, i tilfelle en ulykke, hjelper filmen med å holde vinduet sammen, og minimerer glassbrudd.

I tillegg til sine beskyttende egenskaper, reduserer solfilmen sikten til din Alfa Romeo, og fungerer som en grunnleggende tyverisikring.  Det gjør det utfordrende for uautoriserte personer å se inni bilen din, noe som kan avskrekke potensielt tyveri. Vi tilbyr et utvalg av nyanser å velge mellom, slik at du kan velge den perfekte for bilen din, med tanke på synlighet, varmebeskyttelse og utseende.

Enkel DIY-installasjon

Mens noen solfilmer krever kutting og tilpasning til størrelsen på vinduet, leveres vår ferdigkuttede solfilm med et verktøysett og unik monteringsgel for rask og enkel installasjon.  Solfilmen vår er også limfri og avtakbar, noe som gjør den enkel å fjerne ved behov. Følg installasjonsinstruksjonene våre, og du vil oppnå et profesjonelt resultat på kort tid, og sikre at din Alfa Romeo er fullstendig beskyttet samtidig som den ser best ut.

Visste du dette om Alfa Romeo?

Alfa Romeo ble grunnlagt i 1910 i Milano, Italia, og har en rik historie med å produsere høyytelsesbiler kjent for sin karakteristiske design.  Merket har vært involvert i motorsport siden 1920-tallet og har vunnet mange løp og mesterskap opp gjennom årene. Alfa Romeo er nå en del av Stellantis-gruppen, som er en av verdens største bilprodusenter.  Ønsker du å beskytte din Alfa Romeo og forbedre dens utseende, velkommen til å bestille spesiallaget solfilm av høyeste kvalitet hos oss på EVOFILM!