Solfilm Audi

Ferdig kuttet solfilm Audi til en god pris

Solfilm til biler fra Audi. Vi har tilpasset solfilm til alle biler fra Audi, uansett modell eller alder. Tonede ruter på Audi-en din øker både komforten og sikkerheten. Dersom du mot formodning ikke finner solfilm til akkurat din Audi her, kontakt oss, så løser vi det!

Sote ruter enkelt på Audi med ferdigkuttet sotfilm

Mange Audi-eiere har valgt en Audi for den komfortable komforten og det stilige designet. Er du en heldig eier av en Audi?  Velkommen til EVOFILM! Vi tilbyr en unik non-stick solfilm til bilens vinduer.  Med tonede vinduer blir din Audi enda litt finere og også kjølig og behagelig å sitte i. Men ikke bare det! Solfilmen øker også sikkerheten. Her finner du ferdigkuttet solfilm til mange ulike Audi-modeller. Det spiller ingen rolle hvilken modell av Audi du har – Audi A4 Avant, Audi A5 coupe, Audi A6 sedan, Audi Q3 eller hvilken som helst annen Audi – her finner du en solfilm som øker komfort, utseende og sikkerhet.

Hvordan fungerer en solbeskyttelsesfilm for Audi?

Solfilmen som vi tilbyr heter EVOFILM og er ferdigkuttet etter ulike Audi-modeller. Når Solbeskyttelsesfilmen er på bilens vinduer, beskytter den mot solen og har en varmereduserende effekt. En kul Audi er en tryggere Audi.  Den tynne filmen beskytter deg som sjåfør og passasjerene dine mot solens stråler og du reiser mer komfortabelt og sikrere. Dette er spesielt viktig hvis du ofte har barn og hunder som passasjerer. Dyr og barn har ikke samme evne til å regulere varme og væskebalanse som voksne og derfor er det greit å passe på at bilen ikke blir for varm. De tynne solfilmene beskytter også bilens interiør mot å tørke ut og falme, og ved en ulykke kan filmene bidra til å holde sammen vinduet og dermed redusere risikoen for glassbrudd.

Solbeskyttelsesfilmen reduserer også synligheten til din Audi og fungerer som en enkel tyverisikring. Du kan dermed oppbevare verktøy og datamaskiner i for eksempel bilen uten at uvedkommende ser dem. Du har mulighet til å velge grad av toning på solfilmen. En høy grad av toning gir nesten sorte vinduer og du får i utgangspunktet en helt privat bil, men det finnes også lettere solfilmer. Hvilken solfilm du velger til din Audi avhenger ganske enkelt av hvordan du prioriterer innsyn, varmebeskyttelse og utseende.

Tone bilvinduene selv

Det finnes solfilmer som selges på rull hvor man må tilpasse og kutte til beskyttelsen etter størrelsen på vinduene.  Den store fordelen med en EVOFILM til din Audi er at den leveres ferdigkuttet sammen med et verktøysett og en unik monteringsgel. Du følger bare monteringsanvisningen og får et profesjonelt resultat raskt og enkelt. Du kan fjerne filmen like enkelt som du festet den. EVOFILM er dermed en høykvalitets solfilm som er både limfri og avtagbar.

Visste du dette om Audi?

Audi eies i dag av Volkswagen, men ble grunnlagt i 1906 av en tysker ved navn August Horch. Han forlot bilprodusenten Horch og grunnla Audi sammen med investoren Franz Fikentscher og det var faktisk sønnen til Fikentscher som kom på navnet Audi. Navnet er en latinsk versjon av etternavnet Horch som betyr lytt eller hør på tysk.  Audi-merke med fire sammenkoblingsringer, hvor kommer det fra da? Vel, på 1930-tallet slo Audi seg sammen med bilprodusentene Horch, DKW og Wanderer og ringene symboliserer ganske enkelt de fire produsentene – en ring for hver bilprodusent.

I dag er Audi en verdensledende bilprodusent og mange Audi-eiere har kommet frem til at solfilm på bilvinduer øker både komfort og utseende. Velkommen til å bestille spesiallaget solfilm til din Audi av beste kvalitet hos oss på EVOFILM!