Solfilm Dacia

Ferdig kuttet solfilm Dacia til en god pris

Solfilm til biler fra Dacia. Vi har tilpasset solfilm til alle biler fra Dacia, uansett modell eller alder. Tonede ruter på Dacia-en din øker både komforten og sikkerheten. Dersom du mot formodning ikke finner solfilm til akkurat din Dacia her, kontakt oss, så løser vi det!

Sote ruter enkelt på Dacia med ferdigkuttet sotfilm

Som Dacia-bileier vet du at Dacia-biler tilbyr eksepsjonell verdi for pengene, pålitelighet og praktisk. Nå, med EVOFILM, kan du forbedre komforten og utseendet til din Dacia ytterligere.  Vår ferdigkuttede solfilm for Dacia-biler er designet for å gi overlegen termisk beskyttelse, personvern og sikkerhet.

Enten du eier en Dacia Duster, Dacia Logan, Dacia Sandero eller en annen Dacia-modell, har vi en solfilm som passer perfekt til bilens vinduer. Våre solfilmer er tilgjengelige i forskjellige grader av toning, slik at du kan velge riktig nivå av synlighet og varmereduksjon for dine behov.

Hvordan fungerer solfilm for Dacia-biler?

EVOFILM solfilm er laget av materialer av høy kvalitet som blokkerer skadelige UV-stråler og reduserer varmeoppbygging inne i bilen din. Dette hjelper deg og passasjerene dine å holde seg komfortable selv på varme, solfylte dager. Solfilm gir også et ekstra lag med beskyttelse ved en ulykke, da det kan bidra til å holde knust glass sammen og forhindre skade. I tillegg til disse sikkerhetsfordelene, forbedrer solfilmen også utseendet til din Dacia ved å gi den et elegant, sofistikert utseende. De tonede vinduene gir personvern og sikkerhet, noe som gjør det vanskeligere for potensielle tyver å se inni bilen din.

Enkel å installere og fjerne

EVOFILM solfilm for Dacia-biler er enkel å installere og fjerne, takket være sin ferdigkuttede design og spesielle monteringsgelé. Du trenger ingen spesielle verktøy eller ferdigheter for å bruke filmen selv. Bare følg instruksjonene som følger med, så får du et profesjonelt resultat på kort tid.

Visste du dette om Dacia-biler?

Dacia er en rumensk bilprodusent grunnlagt i 1966. I 1999 ble selskapet et datterselskap av Renault, noe som hjalp Dacia med å utvide sin virksomhet globalt. I dag er Dacia-biler kjent for sin rimelige pris, funksjonalitet og holdbarhet. Selskapet har vunnet flere priser for sin innovative design og konstruksjon.

Oppgrader din Dacia med EVOFILM solfilm Hos EVOFILM er vi forpliktet til å gi våre kunder solfilm av høyeste kvalitet til bilene deres. Vår ferdigkuttede solcellefilm for Dacia-biler er designet for å forbedre kjøreopplevelsen din ved å gi overlegen termisk beskyttelse, personvern og sikkerhet. I tillegg er solfilmen vår enkel å installere og fjerne, slik at du kan nyte fordelene med tonede vinduer uten problemer.  Bestill din tilpassede solfilm til din Dacia i dag og ta kjøreopplevelsen til neste nivå.