Solfilm Polestar

Ferdig kuttet solfilm Polestar til en god pris

Solfilm til biler fra Polestar. Vi har tilpasset solfilm til alle biler fra Polestar, uansett modell eller alder. Tonede ruter på Polestar-en din øker både komforten og sikkerheten. Dersom du mot formodning ikke finner solfilm til akkurat din Polestar her, kontakt oss, så løser vi det!

Sote ruter enkelt på Polestar med ferdigkuttet sotfilm

Polestar er et merke kjent for sitt engasjement for innovasjon, bærekraft og eksepsjonell ytelse. Som den stolte eieren av en Polestar-bil ønsker du å beskytte investeringen din og opprettholde dens førsteklasses utseende og følelse.  Det er der EVOFILM kommer inn. Vi tilbyr en unik solfilm av høy kvalitet som forbedrer utseendet, komforten og sikkerheten til din Polestar. Vår ferdigkuttede solfilm er skreddersydd for å passe en rekke Polestar-modeller, inkludert Polestar 1 og 2.

Hvordan fungerer solfilmen vår for din Polestar?

Solfilmen vår, EVOFILM, er designet for å gi UV-beskyttelse samtidig som den reduserer varmen inne i bilen din.  Ved å holde bilen kjøligere, vil du reise mer komfortabelt og trygt, spesielt under varme somre. Vår tynne non-stick-film beskytter også interiøret til Polestar mot overdreven sollys, og forhindrer falming og sprekker.  Ved en ulykke kan vår solfilm også bidra til å holde vinduet sammen, og redusere risikoen for glassbrudd og skader.

I tillegg til å gi varme- og UV-beskyttelse, fungerer vår solfilm også som personvern og tyverisikring. Du kan velge mellom ulike grader av skygge for å tilpasse nivået av personvern du foretrekker.  Vår solfilm er enkel å installere og vi leverer et verktøysett og monteringsgel for å sikre et profesjonelt resultat. Hvis du noen gang ønsker å fjerne filmen, kan du gjøre det uten å skade vinduet til Polestar eller etterlate limrester.

Visste du dette om Polestar?

Polestar er et svensk bilmerke som opprinnelig var Volvo Cars' ytelsesavdeling.  I dag er Polestar et uavhengig merke som fokuserer på å produsere høyytelses elbiler som er både slitesterke og stilige. Polestars flaggskipmodell, Polestar 1, er en hybrid grand tourer som tilbyr eksepsjonell ytelse og luksus.  Polestar 2 er en helelektrisk fastback-sedan som har fått ros for design, teknologi og holdbarhet.

Som Polestar-eier er du en del av et fellesskap som verdsetter bærekraft, innovasjon og ytelse. Forbedre utseendet, komforten og sikkerheten til din Polestar med vår høykvalitets solfilm.  Velkommen til EVOFILM!