Solfilm Saab

Ferdig kuttet solfilm Saab til en god pris

Solfilm til biler fra Saab. Vi har tilpasset solfilm til alle biler fra Saab, uansett modell eller alder. Tonede ruter på Saab-en din øker både komforten og sikkerheten. Dersom du mot formodning ikke finner solfilm til akkurat din Saab her, kontakt oss, så løser vi det!

Sote ruter enkelt på Saab med ferdigkuttet sotfilm

Vi tilbyr ferdigkuttet solbeskyttelsesfilm til SAAB uavhengig av modell og alder. Har du for eksempel en SAAB 9–3 stasjonsvogn, en SAAB 9–5 sedan eller en SAAB 900, kan du bestille EVOFILM her, som gjør bilen din både tryggere og mer komfortabel. EVOFILM fungerer både som solbeskyttelse og personvern på din SAAB. Solbeskyttelsesfilmen gir også din SAAB en stilig stil. Med EVOFILM får du en kulere, tryggere og penere bil! Finner du ikke den rette solfilmen? Ta kontakt med vår kundeservice så løser vi det!

Sol- og transparentfilm til din SAAB

Er du nysgjerrig på hvordan EVOFILM fungerer? Vel, når du monterer filmen på bilvinduene, trenger du ikke å møte solen. Den fungerer dermed som en effektiv solbeskyttelse. Filmen er også varmereduserende. Dette gjør turen mer komfortabel både for deg som sjåfør og for passasjerene dine. En kul bil er en tryggere bil. Solfilmen beskytter også bilens interiør fra å bli falmet av solstrålene, og hvis det skjer en ulykke kan filmen holde sammen glasset slik at du ikke får knust glass i hele bilen.

Når du monterer solid solfilm på din SAAB, får du også et svært funksjonelt personvern. Du kan altså oppbevare ting du er redd for i bilen uten at uvedkommende ser at de er der. Dette kan redusere risikoen for innbrudd. Perfekt for deg som ofte har verktøy og datamaskiner i bilen! Du kan velge hvilken grad av toning du ønsker på solfilmen. Vi tilbyr fire varianter: svart, mørk, røyk og is. Den mørkeste gradienten, sort, gir i utgangspunktet en helt gjennomsiktig bil. EVOFILM påvirker ikke sikten, selv når det er mørkt ute, og du kan selvsagt trekke vinduene opp og ned akkurat som vanlig.

Tonede vinduer med perfekt passform

EVOFILM er en ferdigkuttet tynn solfilm laget av myk PVC. Dette gjør at den er veldig enkel å montere på bilens vinduer. Du kan med andre ord tone vinduene helt selv uten å ha noen forkunnskaper. Arbeid rolig og metodisk etter instruksjonene som følger med, så har du snart solfilmen på plass. Monteringsveiledningen er tilgjengelig på 14 språk. EVOFILM er både limfri og avtagbar. Du fester filmen, men ved hjelp av en unik monteringsgel og like raskt som du monterer den kan du også fjerne den igjen. Monteringsgelen følger med ved kjøp av EVOFILM, samt et verktøysett for rask og enkel montering.

Visste du dette om SAAB?

Visste du at SAAB ble grunnlagt som en flyprodusent i 1937 og først etter slutten av andre verdenskrig begynte de å utvikle SAAB som bil. Ingeniørene som designet de første SAAB-modellene var ganske enkelt luftfartsingeniører og dermed fikk SAAB-bilen et strømlinjeformet design for å oppnå best mulig aerodynamikk. Lurer på hva luftfartsingeniørene ville ha sagt hvis de hadde sett en moderne SAAB i dag med vinduer tonet med ferdigkuttet solfilm? For oss er det en selvfølge å levere solfilm av høy kvalitet tilpasset ulike SAAB-modeller, så vi er helt sikre på at de hadde vært veldig fornøyde. Bestill EVOFILM, en stilig og bekymringsfri sol- og siktbeskyttelse, til din SAAB i dag!