Solfilm Fisker

Ferdig kuttet solfilm Fisker til en god pris

Solfilm til biler fra Dacia. Vi har tilpasset solfilm til alle biler fra Fisker, uansett modell eller alder. Tonede ruter på Dacia-en din øker både komforten og sikkerheten. Dersom du mot formodning ikke finner solfilm til akkurat din Fisker her, kontakt oss, så løser vi det!

Å tone vinduer på Fisker er enkelt med ferdigkuttet solfilm

Ser du etter solfilm til din Fisker, har du kommet til rett sted. Vi tilbyr høykvalitets solfilm, EVOFILM, som fungerer både som solbeskyttelse og som personvern. Tonede vinduer øker både komfort og sikkerhet, men ikke bare det – de gir også din Fisker en elegant og stilig stil.

Hvordan EVOFILM fungerer for Fisker Cars

EVOFILM er en limfri solfilm designet for å forbedre kjøreopplevelsen i Fisker-kjøretøyer. Den kombinerer state-of-the-art teknologi med praktiske fordeler, og sikrer både komfort og beskyttelse for sjåfør og passasjerer

Oppgrader din Fisker med EVOFILM for overlegen varmeavvisning, UV-beskyttelse og forbedret personvern. Stilig, trygg og energieffektiv

  • EVOFILMs varmeavvisende egenskaper holder interiøret i Fiskers biler kjøligere og mer komfortabelt, selv på varme dager.
  • Ved å redusere behovet for klimaanlegg, hjelper EVOFILM med å spare batteristrøm og utvider rekkevidden til Fiskers elektriske kjøretøy.
  • Blokkering av skadelige UV-stråler forhindrer beboernes hudskader og beskytter innvendige stoffer og materialer fra falming og forringelse.
  • EVOFILM forbedrer den slanke, moderne designen til Fiskers biler, og gir dem et elegant og sofistikert utseende.
  • Den økte integriteten og bruddmotstanden bidrar til en tryggere kjøreopplevelse og beskytter både kjøretøyet og passasjerene.

Visste du dette om Fisker?

Fisker Inc. er et fremtidsrettet bilselskap dedikert til å revolusjonere markedet for elektriske kjøretøy (EV) med fokus på bærekraft, innovasjon og design. Grunnlagt av Henrik Fisker, en anerkjent bildesigner, har merket som mål å redefinere konseptet elektrisk mobilitet gjennom banebrytende teknologi og miljøvennlige metoder.

Historie og visjon

Fisker ble grunnlagt i 2016 med en visjon om å skape verdens mest bærekraftige kjøretøy. Henrik Fisker, med sin omfattende erfaring i bilindustrien, inkludert ikoniske design som BMW Z8 og Aston Martin DB9, satte seg fore å kombinere luksus, ytelse og miljøbevissthet i en enkelt pakke. Fiskers oppgave er å fremme masseadopsjon av elektriske kjøretøy ved å tilby stilige, høyytelsesbiler som er tilgjengelige for et bredt publikum.