Solfilm Honda

Ferdig kuttet solfilm Honda til en god pris

Solfilm til biler fra Honda. Vi har tilpasset solfilm til alle biler fra Honda, uansett modell eller alder. Tonede ruter på Honda-en din øker både komforten og sikkerheten. Dersom du mot formodning ikke finner solfilm til akkurat din Honda her, kontakt oss, så løser vi det!

Sote ruter enkelt på Honda med ferdigkuttet sotfilm 

Enten du kjører en Honda Civic, Honda Accord, Honda CR-V eller en annen Honda-modell, kan du finne den perfekte ferdigkuttede solfilmen for å forbedre bilens utseende, komfort og sikkerhet. Hos EVOFILM tilbyr vi en non-stick solfilm som gir en varmereduserende effekt, beskytter mot skadelige UV-stråler og gir din Honda et stilig preg.

Hvordan fungerer en solbeskyttelsesfilm for Honda-biler? 

Vår EVOFILM solfilm er designet for å passe perfekt til din Hondas vindu og gir fullstendig beskyttelse mot solens stråler. Ved å redusere mengden varme som kommer inn i bilen din, kan vår solcellefilm hjelpe deg å holde deg kjølig og komfortabel selv på de varmeste sommerdagene. I tillegg kan filmen bidra til å beskytte bilens interiør fra å falme eller tørke ut over tid. Ved en ulykke kan filmen også bidra til å holde sammen vinduet og redusere risikoen for glassbrudd.  I tillegg til å forbedre komforten og sikkerheten, kan solfilmen vår også forbedre utseendet til din Honda. 

Vi tilbyr en rekke fargetoningsalternativer for å passe dine preferanser, fra høy grad av fargetoning for nesten svarte vinduer til lysere nyanser som gir et subtilt preg av stil. Du kan til og med bruke solfilmen vår som en enkel tyverisikring, som reduserer sikten og holder verdisakene dine ute av syne.

Det har aldri vært enklere å installere solfilm på din Honda, takket være vår ferdigkuttede EVOFILM.

Vår film kommer med en unik monteringsgel og verktøysett, slik at du raskt og enkelt kan oppnå et profesjonelt resultat. I tillegg er solfilmen vår non-stick og avtakbar, slik at du kan nyte fordelene uten å skade bilens vinduer.

Visste du dette om Honda?

Honda er en japansk bilprodusent grunnlagt i 1948 av Soichiro Honda. Selskapet begynte først å produsere motorsykler, men utvidet seg senere til bilindustrien. I dag er Honda kjent for sine pålitelige, drivstoffeffektive biler som tilbyr avanserte funksjoner som hybridmotorer, kjørefeltassistent og adaptiv cruisekontroll. Med en Honda-bil og EVOFILM solfilm kan du nyte en trygg, komfortabel og stilig tur uansett hvor du går.

Er du klar til å oppgradere din Honda med vår toppkvalitets solfilm?  Bestill nå og opplev fordelene selv!