Levering i sesong 

  • Produksjonstiden for en ordre er normalt 1-4 virkedager avhengig av sesong.
  • Du vil motta et varsel via e-post når bestillingen din er klar til å sendes. 
  • Bestillingen sendes samme dag eller dagen etter at den er produsert.
  • Frakt tar 1-3 virkedager avhengig av hvor i landet du bor.
  • Fraktkostnaden kommer alltid i tillegg uavhengig av ordreverdien. 
Vær oppmerksom på at angreretten IKKE gjelder. Sjekk bestillingen din nøye.

Spor pakken din

Når vi sender pakken din, mottar du automatisk en e-post til din e-post og en SMS til din mobiltelefon fra transportøren som inneholder all informasjonen du trenger for å følge pakkens vei fra oss til deg. Meldingene inneholder et sporingsnummer og en lenke. Klikk på lenken for å gå til transportørens nettsted og spore pakken din automatisk. 

Hvis du ikke har tilgang til transportørens lenke, kan du bruke sporingsnummeret til å spore forsendelsen din direkte på transportørens nettside ved å klikke på lenken vår nedenfor.Hvor er pakken min?

Spor pakken din på: UPS nettside


MERK FØLGENDE! Hvis du ikke har mottatt en e-post eller tekstmelding, er det fordi kontaktopplysningene dine er feil. Du er ansvarlig for at informasjonen som gis er korrekt. Forsinket eller manglende levering pga feil kontaktinformasjon er utenfor vår kontroll og kan derfor ikke belastes oss. Har du spørsmål om din leveranse er du alltid velkommen til å kontakte oss.


VINTERTID ER FERIETID

Vintertid er lavsesong og vår ferietid. Vi legger vanligvis ned virksomheten hvert år rundt 20. desember og åpner igjen omtrent en måned senere. Våre muligheter til å levere solfilm eller kundeservice i den perioden er derfor begrenset*.

2023 - Siste dag for å bestille med utsendelse før jul er mandag 18. desember kl. 08.00.


*I 2023 stenger vi for i år 20/12 kl 16.00 og har deretter stengt for julehøytiden. Vi vil være på stedet noen timer hver dag 28/12, 1/3 og 11/1 for enklere kundeservicesaker. Mandag 15/1 åpner vi igjen for sesongen 2024..