Solfilm Opel

Ferdig kuttet solfilm Opel til en god pris

Solfilm til biler fra Opel. Vi har tilpasset solfilm til alle biler fra Opel, uansett modell eller alder. Tonede ruter på Opel-en din øker både komforten og sikkerheten. Dersom du mot formodning ikke finner solfilm til akkurat din Opel her, kontakt oss, så løser vi det!

Sote ruter enkelt på Opel med ferdigkuttet sotfilm

Vi tilbyr ferdigkuttet solfilm som er skreddersydd for å passe vinduene på din Opel-bil, uavhengig av modell eller alder. Med EVOFILM kan du enkelt tone bilens vinduer for å redusere gjenskinn og beskytte passasjerene dine mot skadelige UV-stråler. Vår høykvalitets solfilm er laget av myk PVC og er enkel å installere uten forkunnskaper eller erfaring. Filmen er ikke-klebrig og festet med en unik monteringsgel, som følger med kjøpet. Dette betyr at du kan justere eller fjerne filmen når som helst uten å skade bilens vinduer.

EVOFILM gir ikke bare effektiv solbeskyttelse, den gir også personvern til bilen din. Velg graden av fargetoning som passer deg best, fra nesten sorte vinduer for ultimat privatliv til en lysere nyanse som fortsatt gir effektiv beskyttelse. I tillegg, med redusert sikt, kan du lagre verdifulle gjenstander i din Opel uten å bekymre deg for nysgjerrige øyne.

Og la oss ikke glemme det estetiske aspektet – ved å legge EVOFILM til vinduene til din Opel-bil vil den gi den et stilig og elegant utseende. Du trenger ikke å ofre stil for komfort og sikkerhet med EVOFILM.

Visste du dette om Opel?

Opel er en tysk bilprodusent som har produsert kjøretøy siden 1899. Selskapet ble grunnlagt av Adam Opel og startet med å lage sykler før de gikk inn i bilindustrien. Opel har en lang og historie med å produsere noen av de mest ikoniske bilene i tysk bilhistorie.

En av de mest kjente Opel-modellene er Opel GT, som ble produsert fra 1968 til 1973. Opel GT var en elegant to-seters sportsbil med et særegent design og imponerende ytelse. En annen ikonisk Opel-modell er Opel Manta, som ble produsert fra 1970 til 1988. Opel Manta var en populær sportskupé med en unik stil og imponerende ytelse.

De siste årene har Opel fokusert på å produsere pålitelige biler av høy kvalitet som er rimelige og praktiske. Noen av de mest populære Opel-modellene inkluderer Opel Corsa, Opel Astra og Opel Insignia. Disse bilene er kjent for sin drivstoffeffektivitet, sikkerhetsfunksjoner og innovativ teknologi.

Opel er nå en del av Stellantis Group, som er en av verdens største bilprodusenter. Selskapet er forpliktet til å produsere slitesterke biler av høy kvalitet som møter behovene til moderne sjåfører. Med fokus på innovasjon og design, er Opel klar til å fortsette å produsere noen av de mest spennende og pålitelige bilene på veien i dag.

Oppgrader din Opel-bil med EVOFILM i dag og nyt en mer komfortabel og stilig tur!