• Solfilm til Opel Astra stasjonsvogn. Ferdig tilpasset solfilm til alle Opel biler.
  • Solfilm til Opel Astra Stasjonsvogn. Ferdig tilpasset solfilm til alle Opel biler.

95% Black
Svart film. Lite innsyn. Reduserer varmestrålingen ca. 80%.
75% Dark
Mørk film. Noe innsyn. Reduserer varmestrålingen ca. 60%.
50% Smoke
Lett røykfarget film. Diskré innsyn. Reduserer varmestrålingen ca. 50 %.
25% Ice
Svakt isblå film. Normalt innsyn. Reduserer varmestrålingen ca. 85%

Opel Astra Stasjonsvogn199 kr

  • Limfri film for enkel montering
  • Levert forhåndskutt
  • Verktøysett inkludert
  • Monteringsgaranti 30 dager

  • Bestille enkeltfilmer klikk her
  • MERK! Ingen angrerett. Sjekk bestillingen nøye.

Solfilm til Opel Astra Stasjonsvogn alle årsmodeller.
Tilpasset solfilm til alle Opel Astra Stasjonsvogn årsmodeller fra år 1998 og fremover. Opel Astra Stasjonsvogn har sju ruter bak føreren (bak B-stolpen), hvorav det er tre ruter i bagasjerommet og fire ruter på passasjerdørene, samt to ruter i framdørene. Opel Astra Stasjonsvogn 2011-2016 har fem ruter bak føreren.

Vær oppmerksom på at det finnes ulike karosserimodeller på Opel Astra Stasjonsvogn i årsmodellene fra år 2004, 2011 og 2016, slik at du velger riktig!

Kjøp solfilm til framdørene på din Opel Astra Stasjonsvogn til redusert pris! (Redusert pris gjelder ved bestilling av solfilm til øvrige ruter bak føreren). Med solfilm på alle rutene får du en penere, tryggere og kjøligere Opel Astra Stasjonsvogn.

En unik solfilm!
EVOFILM® er en avtagbar, limfri solfilm av høyeste kvalitet, produsert i myk PVC. EVOFILM® myk solfilm motstår folder og bøying, og behøver hverken å krympes, formes eller skjøtes for å monteres på en buet rute. EVOFILM® kan tas av og remonteres på Opel Astra Stasjonsvogn med samme vellykkede resultat.

Enkel montering!
EVOFILM® leveres som ferdig tilpasset solfilm til alle Opel Astra Stasjonsvogn-er for rask og enkel montering. EVOFILM® solfilm monteres ikke med lim, noe som gjør det svært enkelt å montere solfilmen med et vellykket resultat, uten stygge bobler eller folder! Monteringsredskap og monteringsanvisning medfølger.

Markedets beste garantier!
EVOFILM® solfilm har 5 års produktgaranti. Vi tilbyr dessuten omfattende garantier som følger med Opel Astra Stasjonsvogn-en din, så dersom solfilmen f.eks. skulle bli skadet ved monteringen får du en ny solfilm uten ekstra kostnad!