Solfilm Tesla

Solskjerming Tesla - Ferdig kuttet solfilm til Tesla

Solfilm til biler fra Tesla. Vi har tilpasset solfilm til alle biler fra Tesla, uansett modell eller alder. Tonede ruter på Tesla-en din øker både komforten og sikkerheten. Dersom du mot formodning ikke finner solfilm til akkurat din Tesla her, kontakt oss, så løser vi det!

Sote ruter på Tesla med sotfilm

Teslas biler er kjent for sin avanserte teknologi, stilige design og miljøvennlighet. Som den stolte eieren av en Tesla ønsker du å opprettholde dens førsteklasses utseende og følelse samtidig som du forbedrer funksjonaliteten.  Det er der EVOFILM kommer inn. Vi tilbyr en unik non-stick solfilm som forbedrer din Teslas utseende, komfort og sikkerhet. Vår ferdigkuttede solfilm er tilgjengelig for en rekke Tesla-modeller, inkludert: 

Hvordan fungerer solskjerming for Tesla?

Solfilmen vår, EVOFILM, er designet for å beskytte deg og passasjerene dine mot skadelige UV-stråler samtidig som den reduserer varmen inne i Teslaen din.  Ved å holde bilen kjøligere, vil du reise mer komfortabelt og trygt, spesielt under varme somre. Vår tynne non-stick-film beskytter også Teslaens interiør fra å tørke ut og falme på grunn av mye sollys. I tillegg, i tilfelle en ulykke, kan vår solfilm bidra til å holde vinduet sammen, og redusere risikoen for glassbrudd og skade.

I tillegg til å gi varme- og UV-beskyttelse, fungerer vår solfilm også som personvern og tyverisikring. Du kan velge mellom ulike grader av skygge for å tilpasse nivået av personvern du foretrekker.  En høy grad av toning vil gjøre Teslaens vinduer nesten svarte, noe som gir deg fullstendig privatliv, mens lysere filmer gir en mer subtil effekt. Vår solfilm er enkel å installere og vi leverer et verktøysett og monteringsgel for å sikre et profesjonelt resultat.

Farge enkelt Teslas vinduer selv

I motsetning til andre solfilmer som kommer i ruller og krever kutting og tilpasning, er vår ferdigkuttede solfilm skreddersydd for å passe nøyaktig til Teslaens vindu.  Alt du trenger å gjøre er å følge instruksjonene og installere filmen ved hjelp av de medfølgende verktøyene. Hvis du noen gang ønsker å fjerne filmen, kan du gjøre det uten å skade Teslaens vinduer eller etterlate limrester.  Vår solfilm er av høy kvalitet, limfri og avtakbar.

Visste du dette om Tesla?

Tesla ble grunnlagt i 2003 av gründer Elon Musk, og er ledende innen elbiler, energilagring og produksjon av solcellepaneler. Selskapets misjon er å akselerere verdens overgang til bærekraftig energi ved å tilby innovative, miljøvennlige løsninger for transport og energiproduksjon.  Teslas Model S var den første elbilen som fikk prisen Motor Trend Car of the Year i 2013, og siden den gang har Tesla fortsatt å sette nye standarder for elbilteknologi. Som Tesla-eier er du en del av et globalt fellesskap som verdsetter innovasjon, bærekraft og stil. Forbedre Teslaens utseende, komfort og sikkerhet med vår høykvalitets solfilm. Velkommen til EVOFILM!