Solfilm Citroën

Ferdig kuttet solfilm Citroën til en god pris

Solfilm til biler fra Citroën. Vi har tilpasset solfilm til alle biler fra Citroën, uansett modell eller alder. Tonede ruter på Citroën-en din øker både komforten og sikkerheten. Dersom du mot formodning ikke finner solfilm til akkurat din Citroën her, kontakt oss, så løser vi det!

Sote ruter enkelt på Citroën med ferdigkuttet sotfilm

Hvis du er en stolt eier av en Citroën, vet du viktigheten av å kjøre en bil som kombinerer stil, komfort og ytelse. Hos EVOFILM tilbyr vi høykvalitets, non-stick solfilm som kan bidra til å forbedre kjøreopplevelsen din.  Vår ferdigkuttede solfilm passer til mange ulike modeller av Citroën-biler, slik at du kan nyte økt komfort, forbedret utseende og økt sikkerhet, uavhengig av hvilken Citroën du kjører. 

Hvorfor velge EVOFILM til din Citroën?

Vår solfilm, kjent som EVOFILM, er designet for å beskytte bilens interiør mot skadelige UV-stråler, samtidig som den reduserer varme og gjenskinn. Dette er spesielt viktig hvis du har barn eller kjæledyr som reiser med deg, da de kan være mer utsatt for varmeutmattelse. I tillegg til å gi økt komfort, kan solfilmen vår også bidra til å holde bilen kjøligere, noe som kan forbedre drivstoffeffektiviteten og redusere behovet for klimaanlegg. Solfilmen vår kan også fungere som en tyverisikring, reduserer sikten inn i bilen din og holder verdisakene dine ute av syne. Vår solfilm kommer i en rekke nyanser, slik at du kan velge nivået av synlighet og varmebeskyttelse som passer for deg. Enten du foretrekker en mørk nyanse for maksimalt privatliv, eller en lysere nyanse som slipper mer naturlig lys inn i bilen, 

Enkel å installere og fjerne

Hos EVOFILM gjør vi det enkelt å installere vår solfilm på din Citroën. Vår ferdigkuttede film kommer med et verktøysett og en unik monteringsgel, slik at du raskt og enkelt kan oppnå et profesjonelt resultat. Vår film er også limfri og avtakbar, slik at du kan fjerne den like enkelt som du installerte den. 

Visste du?

Citroën er en fransk bilprodusent grunnlagt i 1919 av André Citroën. Citroën er kjent for sitt innovative design, inkludert den kjente Citroën 2CV, som ble produsert fra 1948 til 1990. I tillegg til personbiler produserte Citroën også nyttekjøretøy, som Citroën H Van, som var populær i Europa på 1950-tallet og 1960-tallet. I dag er Citroën en ledende bilprodusent i Europa, med et rykte for kvalitet, ytelse og stil. Oppgrader din Citroën i dag Hos EVOFILM er vi forpliktet til å gi våre kunder solfilm av høyeste kvalitet til bilene deres. Hvis du ønsker å forbedre komforten, utseendet og sikkerheten til din Citroën, velg EVOFILM. Med vår ferdigkuttede solfilm kan du nyte økt komfort, redusert varme og blending, og forbedret privatliv og sikkerhet, alt mens du kjører din stilige Citroën. Bestill nå og opplev fordelene med vår førsteklasses solfilm!