• Solfilm til Citroen Berlingo Crew Cab.

95% Black
Svart film. Lite innsyn. Reduserer varmestrålingen ca. 80%.
75% Dark
Mørk film. Noe innsyn. Reduserer varmestrålingen ca. 60%.
50% Smoke
Lett røykfarget film. Diskré innsyn. Reduserer varmestrålingen ca. 50 %.
25% Ice
Svakt isblå film. Normalt innsyn. Reduserer varmestrålingen ca. 85%

Citroen Berlingo Crew Cab199 kr

  • Limfri film for enkel montering
  • Levert forhåndskutt
  • Verktøysett inkludert
  • Monteringsgaranti 30 dager

  • Bestille enkeltfilmer klikk her
  • MERK! Ingen angrerett. Sjekk bestillingen nøye.

Solfilm til Citroen Berlingo Crew Cab alle årsmodeller.
Tilpasset solfilm til alle Citroen Berlingo Crew Cab årsmodeller fra år 2008 og fremover. Citroen Berlingo Crew Cab har tre ruter bak føreren, hvorav det er én hel eller todelt bakrute og to ruter i passasjerdørene, og fire ruter i framdørene.

Vær oppmerksom på at det finnes ulike karosserimodeller på Citroen Berlingo Crew Cab i årsmodellene fra år 2018, slik at du velger riktig!

Kjøp solfilm til framdørene på din Citroen Berlingo Crew Cab til redusert pris! (Redusert pris gjelder ved bestilling av solfilm til øvrige ruter bak føreren). Med solfilm på alle rutene får du en penere, tryggere og kjøligere Citroen Berlingo Crew Cab.

En unik solfilm!
EVOFILM® er en avtagbar, limfri solfilm av høyeste kvalitet, produsert i myk PVC. EVOFILM® myk solfilm motstår folder og bøying, og behøver hverken å krympes, formes eller skjøtes for å monteres på en buet rute. EVOFILM® kan tas av og remonteres på Citroen Berlingo Crew Cab med samme vellykkede resultat.

Enkel montering!
EVOFILM® leveres som ferdig tilpasset solfilm til alle Citroen Berlingo Crew Cab-er for rask og enkel montering. EVOFILM® solfilm monteres ikke med lim, noe som gjør det svært enkelt å montere solfilmen med et vellykket resultat, uten stygge bobler eller folder! Monteringsredskap og monteringsanvisning medfølger.

Markedets beste garantier!
EVOFILM® solfilm har 5 års produktgaranti. Vi tilbyr dessuten omfattende garantier som følger med Citroen Berlingo Crew Cab-en din, så dersom solfilmen f.eks. skulle bli skadet ved monteringen får du en ny solfilm uten ekstra kostnad!