Solfilm BMW

Ferdig kuttet solfilm BMW til en god pris

Solfilm til biler fra BMW. Vi har tilpasset solfilm til alle biler fra BMW, uansett modell eller alder. Tonede ruter på BMW-en din øker både komforten og sikkerheten. Dersom du mot formodning ikke finner solfilm til akkurat din BMW her, kontakt oss, så løser vi det!

Sote ruter enkelt på BMW med ferdigkuttet sotfilm

Uansett modell og alder på din BMW har vi en solfilm som passer. Solfilmen gir bilen din tonede ruter, noe som øker både komfort og sikkerhet, og du trenger ikke bekymre deg for at solfilmen på noen måte vil ødelegge bilens utseende og preg.  Din BMW vil fortsette å være en BMW. Solfilmen gjør rett og slett at du får en tryggere og kjøligere BMW.  Og finere.

Skreddersydd solbeskyttelsesfilm med perfekt passform

En EVO FILM er ikke en vanlig solfilm som monteres med lim. EVOFILM er en høykvalitets ferdigkuttet solfilm som er avtagbar.  Så du kan når du vil fjerne filmen fra alle vinduer på din BMW. Filmen er limfri og dermed også avtagbar.

En solfilm fungerer både som solkrem og privatskjerm.  Du trenger ikke å møte solen og solfilmen beskytter også bilens interiør mot falming og annen misfarging. Solfilm øker også sikkerheten ved å holde sammen vinduet ved innbrudd eller ulykke.  Du kan velge graden av toning du ønsker på filmen. Vi tilbyr flere ulike varianter slik at du enkelt kan finne en som passer din BMW og dine behov, uansett om du prioriterer redusert gjennomsiktighet, redusert temperatur eller ønsker å gi bilen et kulere uttrykk.  En høy grad av toning gir din BMW nesten svarte vinduer og du får en helt privat bil. Mørke vinduer kan være et godt sikkerhetsvalg og redusere risikoen for innbrudd fordi vinduene skjuler det som er i og oppbevart i bilen. En lettere grad av toning gir en mer diskret følelse, men du får ikke den samme effektive personvernet. Uansett hvilken grad av toning du velger, vil du få en varmereduksjon og du vil selvfølgelig fortsette å kunne trekke vinduene opp og ned akkurat som vanlig.  Selvfølgelig skal både du som sjåfør og passasjerene dine ha en komfortabel tur i din BMW!

Tone bilvinduene selv og spar tid og penger

EVOFILM tilbyr en unik non-stick solfilm laget av myk PVC. Filmen er ferdigkuttet og skreddersydd for å passe akkurat din BMW.  Sammen med solfilmen får du også:

  • et verktøysett
  • en monteringsgel som er unik for EVOFILM
  • og monteringsanvisning.

Og best av alt - alle kan montere en solfilm fra EVOFILM! Det er enkelt, tar kun kort tid og du trenger ingen forkunnskaper for å gjøre jobben.  Bare vær forsiktig og jobb metodisk, du har snart solfilmene på plass og skulle noe gå galt, ja da er det bare å trekke av filmen og begynne på nytt fra begynnelsen. Vi hjelper selvfølgelig gjerne hvis du ikke finner riktig modell til akkurat din BMW eller om du har spørsmål om din bestilling eller selve monteringen.  Du kan nå vår kundeservice via e-post eller telefon.

Visste du dette om BMW?

Visste du forresten at BMW ikke produserte biler i det hele tatt da selskapet ble grunnlagt i 1916? Da var det i stedet flymotorer som gjaldt.  Men på 1920-tallet begynte bilmotorer å bli produsert og den første BMW-bilen rullet snart ut av fabrikken. BMW har alltid vært kjent for sine kraftige motorer og stilige designelementer.  Vi har tatt høyde for dette og laget solfilmer med perfekt passform for ikke å skade bilens utseende.

Velkommen til å bestille rimelig solfilm til din BMW raskt og enkelt online hos EVOFILM!