Personvernerklæring Evofilm.no

I forbindelse med din ordre aksepterer du, at vi, for kunne oppfylle avtalen med deg, lagrer og bruker dine personopplysninger.

Du har ifølge personvernlovgivning rett til å få innsyn i de opplysninger som vi har registeret om deg. Hvis opplysningene er feilaktig, ufullstendige eller irrelevante kan du be om at opplysningene rettes eller slettes.

Vi vil aldri formidle dine personlige opplysninger til en tredjepart, hvis ikke dette skjer som ledd i overholdelsen av den avtale vi har med deg og/eller ut fra et rettsgrunnlag.

Vi kan benytte dine personlige opplysninger til å sende reklame vedrørende tilbud eller lignende. Dog har du som kunde alltid rett til å melde deg av slik markedsføring.

For å forhindre svindelforsøk lagrer vi dit IP-nummer automatisk når du gjennomfører en ordre. Alle forsøk på svindel politianmeldes.

Ved å handle med Evofilm aksepterer du våres personvernpolitikk og at vi behandler dine personlige opplysninger. Vi beskytter ditt privatliv og innsamler ikke mer Information enn nødvendig for å behandle din ordre. Vi vil aldri selge eller videregi dine opplysninger til noen tredjepart uten rettsgrunnlag.

Evofilm er ansvarlig for behandlingen av ​​de personlige opplysninger som du har gitt oss som kunde. Dine personopplysninger behandles av oss for å kunne behandle din ordre, og når du har ønsket nyhetsbrev eller salgsfremmende tilbud for å kunne tilpasse markedsføring til dine individuelle behov. Nedenfor er en oppsummering av hvordan vi i overensstemmelse med databeskyttelsesforordningen (GDPR) oppbevarer og behandler dine data.

Hva er personlige opplysninger?

·       Personlige opplysninger er alle opplysninger, som direkte eller indirekte kan tilknyttes en fysisk person.

Hvilke opplysninger lagrer vi?

·       For å behandle din ordre og besvare spørsmål relaterte til din ordre (kundeservice) lagrer vi dit for- og etternavn, adresse, telefonnummer, e-mail, IP-adresse og kjøpshistorikk.

·       Dine opplysninger lagres så lenge vi har et juridisk grunnlag for å behandle dine opplysninger, for eksempel for å oppfylle avtalen mellom oss eller for at overholde en juridisk forpliktelse i henhold til for eks. regnskapslovgivning.

Rettsgrunnlag

·       I forbindelse med et kjøp behandles dine personlige opplysninger for å fullføre avtalen med deg.

Markedsføring, kampanjer og lignende forsendelser foretas kun med ditt samtykke.

Hvilke opplysninger deles og til hvilket formål?

·       Betalingstilbyder
Når du foretar et kjøp, deles opplysninger med vår betalingstilbyder. Det som lagres er fornavn, etternavn, adresse, e-mail og telefonnummer. Opplysningene lagres for å gjennomføre kjøpet og for å beskytte partene mot svindel.

Betalingstilbydere (betalingstjenester) vi bruker er: PayPal og Stripe.

·       Fraktfirma

For å kunne levere dine ordre og fullføre vår avtale, er det nødvendig å dele spesifikke opplysninger med fraktfirmaet. Vi deler dit fornavn, etternavn og adresseopplysninger til levering. E-mail-adresse og/eller mobilnummer kan også deles med fraktfirmaet, så de kan varsle deg om at din bestilling ligger klar til avhentning på utleveringsstedet.

Det fraktfirma vi samarbeider med er: DHL Freight og Posten.

·       Kundeservice

For at kunne besvare henvendelser fra deg, eller kunne kontakte deg i forbindelse med viktige opplysninger omkring din bestilling, er det nødvendig å dele dine ordre- og kontaktopplysninger med den virksomhet som håndterer vår kundeservice.

Den virksomhet som håndterer vår kundeservice er: MakesYouLocal P/S.

Dine rettigheter som forbruker

·       Retten til innsikt
Du har til enhver tid rett til å motta opplysninger om hvilke opplysninger vi har registrert om deg, hvorfor vi har opplysningene registret, og med hvem de aktuelle opplysningene evt. deles med.

·       Rett til rettelse
Du har rett til å be oss om at oppdatere uriktige opplysninger eller supplere opplysninger som er mangelfulle.

·       Retten til sletting
Du kan til enhver tid anmode om at opplysninger slettes av oss. Der er dog unntak fra retten til sletting, for eks. hvis opplysningene er nødvendige for å oppfylle en juridisk forpliktelse (for eks. i henhold til regnskapslovgivning).

·       Retten til å begrense behandlingen til oppbevaring
Du har i visse tilfeller rett til å få begrenset behandlingen av dine personopplysninger til kun å bestå av oppbevaring, for eks. hvis du mener at de opplysninger vi behandler om deg ikke er korrekte.

·       Retten til dataportabilitet
Du har i visse tilfeller rett til å få personopplysninger som du selv har gitt oss utlevert i et strukturert, vanlig anvendt og maskinlesbart format og har rett til å overføre disse opplysninger til en annen dataansvarlig.

·       Retten til innsigelse
Du har til enhver tid rett til å gjøre innsigelse mot vår behandling av dine personopplysninger med henblikk på direkte markedsføring, herunder den profilering der foretas for å kunne målrette vår direkte markedsføring.

Du har videre til enhver tid av hvilken som helst grunn, som vedrører din personlige situasjon, å gjøre innsigelse mot den behandling av dine personopplysninger, som vi foretar.

·       Retten til å tilbakekalle samtykke
Du har til enhver tid rett til å tilbakekalle ett samtykke, du har gitt oss til behandling av personopplysninger. Hvis du ønsker å tilbakekalle ditt samtykke bes du kontakte oss på kundeservice@evofilm.no

·       Retten til å klage
Du har til enhver tid rett til å sende en klage til Datatilsynet.

Dataansvar

Evofilm er ansvarlig for at behandlingen av personopplysninger og for at reglene følges.

Slik beskytter vi dine personlige opplysninger

·       Vi bruker industristandarder som SSL / TLS og enveis hash-algoritmer til å lagre, behandle og kommunisere følsomme opplysninger som persondata og adgangskoder på en sikker måte.

·       Vi bruker en sikker svensk plattform, Quickbutik, som drives av Quickbutik AB med base i Helsingborg.

Cookies/ Informasjonskapsler

Denne nettbutikken bruker informasjonskapsler. En informasjonskapsel er en liten tekstfil som lagres på din enhet, og som inneholder opplysninger som hjelper nettbutikken med å identifisere og spore brukere.

For å kunne bruke nettbutikken uten problemer bør du tillate informasjonskapsler i din nettleser. Den type av informasjonskapsel vi benytter brukes utelukkende for å gi deg som besøkende en bedre opplevelse og lagrer ingen personlige opplysninger om deg.

Du kan innstille din nettleser til å automatisk avvise informasjonskapsler, men dette anbefales ikke, da dette forringer og i visse tilfeller umuliggjør bruk av hjemmesider.