Solfilm Lexus

Ferdig kuttet solfilm Lexus til en god pris

Solfilm til biler fra Lexus. Vi har tilpasset solfilm til alle biler fra Lexus, uansett modell eller alder. Tonede ruter på Lexus-en din øker både komforten og sikkerheten. Dersom du mot formodning ikke finner solfilm til akkurat din Lexus her, kontakt oss, så løser vi det!

Sote ruter enkelt på Lexus med ferdigkuttet sotfilm

Lexus-biler er kjent for sin luksuriøse design, avanserte teknologi og enestående kjøreopplevelse. Som en stolt Lexus-eier ønsker du å bevare det førsteklasses utseendet og følelsen til bilen din samtidig som du forbedrer funksjonaliteten.  Det er der EVOFILM kommer inn. Vår førsteklasses non-stick solfilm tilbyr unike fordeler som kan oppgradere din Lexus' utseende, komfort og sikkerhet. Vår ferdigkuttede solfilm er tilgjengelig for en rekke Lexus-modeller, inkludert IS, ES, LS, RX, NX og GX.

Hvordan fungerer solfilmen vår for Lexus?

Solfilmen vår, EVOFILM, er designet for å blokkere skadelige UV-stråler, og holde deg og passasjerene dine beskyttet samtidig som den reduserer varmen inne i din Lexus. Ved å senke bilens temperatur vil du oppleve en mer komfortabel og tryggere kjøring, spesielt under varme somre. Vår førsteklasses film hjelper også med å beskytte Lexus-interiøret ditt mot overdreven sollys, og forhindrer falming og uttørking. I tillegg, i tilfelle en ulykke, kan solfilmen vår bidra til å holde vinduet sammen, og minimere risikoen for glassbrudd og skade.

I tillegg til å gi varme- og UV-beskyttelse, fungerer vår solfilm også som personvern og tyverisikring. Du kan velge mellom forskjellige toningsnivåer for å tilpasse personvernnivået du foretrekker. En høy grad av fargetone vil gjøre Lexus-vinduene dine nesten ugjennomsiktige, noe som gir fullstendig privatliv, mens lysere filmer gir en mer subtil effekt. Vår solfilm er enkel å installere og vi leverer et verktøysett og monteringsgel for å sikre et profesjonelt resultat.

Installer EVOFILM på din Lexus

I motsetning til andre solfilmer som kommer i ruller og krever kutting og tilpasning, er vår ferdigkuttede solfilm skreddersydd for å passe til ditt Lexus-vindu. Bare følg instruksjonene og installer filmen ved hjelp av de medfølgende verktøyene. Hvis du noen gang ønsker å fjerne filmen, kan du gjøre det uten å skade Lexus-vinduet eller etterlate limrester. Vår solfilm er av høy kvalitet, limfri og avtakbar.

Visste du dette om Lexus?

Lexus ble grunnlagt i 1989, og er en luksusavdeling av den japanske bilprodusenten Toyota. Lexus-biler er kjent for sin enestående kvalitet, pålitelighet og ytelse. Selskapets misjon er å skape gode opplevelser for sine kunder, med hvert Lexus-kjøretøy designet for å tilby overlegen komfort, sikkerhet og ytelse. Lexus har vunnet en rekke priser for sine biler, inkludert World Car of the Year, Motor Trend Car of the Year og Consumer Reports' Best Car Brand Awards.

Som Lexus-eier er du en del av et eksklusivt fellesskap som setter pris på luksus, innovasjon og stil. Forbedre utseendet, komforten og sikkerheten til din Lexus med vår førsteklasses solfilm. Velkommen til EVOFILM!