Solfilm Kia

Ferdig kuttet solfilm Kia til en god pris

Solfilm til biler fra Kia. Vi har tilpasset solfilm til alle biler fra Kia, uansett modell eller alder. Tonede ruter på Kia-en din øker både komforten og sikkerheten. Dersom du mot formodning ikke finner solfilm til akkurat din Kia her, kontakt oss, så løser vi det!

Sote ruter enkelt på Kia med ferdigkuttet sotfilm

Hvis du leter etter en måte å oppgradere utseendet og funksjonaliteten til din KIA, så er vår ferdigkuttede solfilm den perfekte løsningen for deg. Vår solfilm er designet for å passe perfekt til din KIA, uavhengig av modell eller alder.  Ved å installere solfilmen vil du kunne glede deg over tonede vinduer som forbedrer din komfort og sikkerhet på veien. Du trenger heller ikke bekymre deg for at solfilmen ødelegger utseendet til din KIA, siden den vil fortsette å se ut og føles som en KIA.  Faktisk vil solfilmen gjøre din KIA enda bedre – tryggere, kjøligere og bedre.

Skreddersydd solkremfilm for en feilfri passform

Vår KIA solfilm er ikke din gjennomsnittlige solfilm som er installert med lim. Vår EVOFILM er en ferdigkuttet solfilm av høyeste kvalitet som også er avtagbar. Du kan enkelt fjerne filmen fra alle KIAs vinduer når du vil, og filmen er ikke-klebende, så den etterlater ingen rester.

Solfilmen fungerer både som solkrem og personvern. Den beskytter deg mot solens skadelige stråler samtidig som den beskytter din KIAs interiør mot falming og misfarging. Filmen øker også din sikkerhet ved å holde sammen vinduet ved en ulykke eller innbrudd. Du kan velge hvilken grad av skygge du ønsker, fra redusert gjennomsiktighet til redusert temperatur eller et kjøligere utseende.  Vi tilbyr flere forskjellige alternativer for å passe dine behov og preferanser. En høy grad av toning gir din KIA nesten svarte vinduer, noe som sikrer fullstendig privatliv og et elegant, moderne utseende. Mørkede vinduer er også en flott sikkerhetsfunksjon, da de avskrekker innbruddstyver ved å skjule eiendelene dine. En lettere grad av toning gir en mer diskret følelse, uten å ofre fordelene med solfilm.

Uansett hvilket fargetone du velger, vil du nyte en kjøligere tur, og du vil fortsatt kunne rulle vinduene opp og ned som vanlig.  Vi vil at både du og passasjerene dine skal ha en komfortabel kjøreopplevelse i din KIA.

Gjør-det-selv bilvindufarging – spar tid og penger

Vår unike non-stick solfilm er laget av myk PVC og er ferdigkuttet for å passe perfekt til din KIA. Ved kjøp av solfilm får du også et verktøysett, monteringsgelé unik for EVOFILM og monteringsanvisning. Det beste av alt er at hvem som helst kan installere en solfilm fra EVOFILM! Det er en enkel prosess som bare tar kort tid og du trenger ingen tidligere erfaring for å få jobben gjort.  Bare følg instruksjonene nøye, og du vil snart få installert solfilmen på din KIA. Og hvis noe går galt, ikke bekymre deg - du kan ganske enkelt slette filmen og begynne på nytt.  Trenger du hjelp er vår kundeservice alltid tilgjengelig for å hjelpe deg på e-post eller telefon.

Visste du dette om KIA?

Visste du forresten at KIA er den nest største bilprodusenten i Sør-Korea, etter Hyundai? KIA har produsert biler siden 1974 og har siden blitt et populært valg over hele verden for sin rimelige pris, pålitelighet og stil.  Solfilmen vår er designet for å forbedre stilen og funksjonen til din KIA uten å tømme banken.

Oppgrader utseendet og funksjonaliteten til din KIA med vår rimelige solfilm i dag. Bestill online hos EVOFILM!