Solfilm Nissan

Ferdig kuttet solfilm Nissan til en god pris

Solfilm til biler fra Nissan. Vi har tilpasset solfilm til alle biler fra Nissan, uansett modell eller alder. Tonede ruter på Nissan-en din øker både komforten og sikkerheten. Dersom du mot formodning ikke finner solfilm til akkurat din Nissan her, kontakt oss, så løser vi det!

Sote ruter enkelt på Nissan med ferdigkuttet sotfilm

Vår ferdigkuttede solfilm er designet for å passe perfekt til din Nissan og gir både funksjonelle og estetiske fordeler. Vår solfilm gir tonede vinduer som gir økt komfort og sikkerhet samtidig som du opprettholder utseendet og følelsen til din Nissan. Med EVOFILM vil din Nissan fortsette å være en Nissan, men med ekstra sikkerhet, komfort og stil.

Vår solfilm er ikke bare en vanlig fargetone som limes på vinduene dine. Det er en ferdigkuttet film av høy kvalitet som er non-stick og avtakbar, noe som gjør den enkel å fjerne og erstatte når du vil.

Filmen fungerer som en solkrem som beskytter deg og passasjerene dine mot solens skadelige stråler, og også som en personvernskjerm som skjuler det som er inne i Nissan-en din for nysgjerrige øyne. I tillegg reduserer vår solfilm risikoen for tyveri eller skade ved å holde vinduene dine samlet ved innbrudd eller ulykke.

Vi tilbyr flere ulike grader av toning, slik at du kan velge den som passer best for dine behov. En høy grad av toning gir din Nissan et kjøligere utseende og tilbyr det høyeste nivået av privatliv, mens en lettere toning gir et mer diskret utseende. Uansett hvilken nyanse du velger, vil du nyte en komfortabel tur i din Nissan med redusert varme og blending.

Hos EVOFILM tilbyr vi en unik non-stick solfilm laget av myk PVC som er ferdigkuttet og skreddersydd for å passe til din Nissan. Sammen med filmen får du et verktøysett, monteringsgelé og monteringsanvisning for å gjøre installasjonsprosessen rask og enkel. Vår solfilm er enkel å installere og du trenger ingen forkunnskaper eller erfaring for å gjøre jobben.

Hvis du har spørsmål eller bekymringer om vår solfilm, er vår kundeservice alltid tilgjengelig for å hjelpe deg. Du kan nå oss på e-post eller telefon, og vi svarer gjerne på spørsmål du måtte ha.

Visste du dette om Nissan-biler?

Nissan er et japansk bilmerke som har produsert kjøretøy siden 1933. Det er en av de største bilprodusentene i verden, med et bredt utvalg av biler som inkluderer sedaner, SUV-er, lastebiler og sportsbiler. Nissan er kjent for sin innovative teknologi, pålitelighet og ytelse, som har gitt den en lojal kundebase over hele verden.

Nissan har en rik historie med å produsere ikoniske biler som har blitt kjente navn. En av de mest populære modellene er Nissan GT-R, også kjent som "Godzilla". Denne sportsbilen er kjent for sin høye ytelse og banebrytende teknologi, noe som gjør den til en favoritt blant bilentusiaster. En annen ikonisk bil fra Nissan er 240Z, en stilig sportsbil som ble produsert på 1970-tallet og fortsatt regnes som en klassiker i dag.

Nissan har også gitt betydelige bidrag til elbilindustrien med Nissan LEAF. Denne bilen var verdens første masseproduserte elbil, og den har vært med på å bane vei for andre bilprodusenter til å utvikle elbiler. LEAF er kjent for sin imponerende rekkevidde, effektivitet og lave utslipp, noe som gjør den til et miljøvennlig alternativ for sjåfører som ønsker å redusere sitt karbonavtrykk.

Nissan har mottatt mange priser for sine biler gjennom årene, inkludert den prestisjetunge Motor Trend Car of the Year-prisen for Nissan Maxima 2016. Nissan har også blitt anerkjent for sine sikkerhetsfunksjoner, med mange av modellene som har fått topp sikkerhetsvurderinger fra organisasjoner som f.eks. som National Highway Traffic Safety Administration.

Som Nissan-eier er du en del av et fellesskap som verdsetter innovasjon, ytelse og pålitelighet. Enten du kjører en sporty GT-R eller en praktisk Altima, kan du stole på at Nissan leverer en eksepsjonell kjøreopplevelse. Så neste gang du setter deg bak rattet på din Nissan, ta deg tid til å sette pris på den rike historien og den innovative teknologien som gjør dette merket så spesielt.