• Solfilm til Nissan Primastar L1.

95% Black
Svart film. Lite innsyn. Reduserer varmestrålingen ca. 80%.
75% Dark
Mørk film. Noe innsyn. Reduserer varmestrålingen ca. 60%.
50% Smoke
Lett røykfarget film. Diskré innsyn. Reduserer varmestrålingen ca. 50 %.
25% Ice
Svakt isblå film. Normalt innsyn. Reduserer varmestrålingen ca. 85%

Nissan Primastar L1199 kr

  • Limfri film for enkel montering
  • Levert forhåndskutt
  • Verktøysett inkludert
  • Monteringsgaranti 30 dager

  • Bestille enkeltfilmer klikk her
  • MERK! Ingen angrerett. Sjekk bestillingen nøye.

Solfilm til Nissan Primastar L1 (SWB) alle årsmodeller.
Tilpasset solfilm til alle Nissan Primastar L1 årsmodeller fra år 2006 til 2016. Nissan Primastar L1 har fem eller sju ruter bak føreren (bak B-stolpen), hvorav det er én hel eller todelt bakrute, to ruter i bagasjerommet og fire ruter på passasjerdørene, samt fire ruter i framdørene.

Vær oppmerksom på at det finnes ulike karosserimodeller på Nissan Primastar, L1 (short wheel base) og L2 (long wheel base). Dette er solfilm til Nissan Primastar L1 SWB!

Kjøp solfilm til framdørene på din Nissan Primastar til redusert pris! (Redusert pris gjelder ved bestilling av solfilm til øvrige ruter bak føreren). Med solfilm på alle rutene får du en penere, tryggere og kjøligere Nissan Primastar.

En unik solfilm!
EVOFILM® er en avtagbar, limfri solfilm av høyeste kvalitet, produsert i myk PVC. EVOFILM® myk solfilm motstår folder og bøying, og behøver hverken å krympes, formes eller skjøtes for å monteres på en buet rute. EVOFILM® kan tas av og remonteres på Nissan Primastar med samme vellykkede resultat.

Enkel montering!
EVOFILM® leveres som ferdig tilpasset solfilm til alle Nissan Primastar-er for rask og enkel montering. EVOFILM® solfilm monteres ikke med lim, noe som gjør det svært enkelt å montere solfilmen med et vellykket resultat, uten stygge bobler eller folder! Monteringsredskap og monteringsanvisning medfølger.

Markedets beste garantier!
EVOFILM® solfilm har 5 års produktgaranti. Vi tilbyr dessuten omfattende garantier som følger med Nissan Primastar-en din, så dersom solfilmen f.eks. skulle bli skadet ved monteringen får du en ny solfilm uten ekstra kostnad!