Solfilm Dodge

Ferdig kuttet solfilm Dodge til en god pris

Solfilm til biler fra Dodge. Vi har tilpasset solfilm til alle biler fra Dodge, uansett modell eller alder. Tonede ruter på Dodge-en din øker både komforten og sikkerheten. Dersom du mot formodning ikke finner solfilm til akkurat din Dodge her, kontakt oss, så løser vi det!

Sote ruter enkelt på Dodge med ferdigkuttet sotfilm

Som Dodge-eier vet du at bilen din ikke er hvilken som helst bil. Den er kraftig, elegant og unik. Og nå kan du gjøre det enda bedre med EVOFILMs non-stick solfilm. Våre ferdigkuttede solskjermer er designet for å passe til mange forskjellige Dodge-modeller, inkludert Challenger, Charger, Durango og mer. Med vår solfilm vil din Dodge se kulere ut, føles mer komfortabel og være tryggere å kjøre.

Hvordan fungerer solfilm for din Dodge? 

Vår solfilm, EVOFILM, er designet for å beskytte deg og passasjerene dine mot solens skadelige stråler. Det er en tynn non-stick film som påføres bilvinduet. Når den er påført, reduserer den varme og gjenskinn, noe som gjør bilen din mer behagelig å sitte i. Den bidrar også til å beskytte bilens interiør fra å falme og tørke ut. Og i tilfelle en ulykke kan filmen vår bidra til å holde vinduet sammen, og redusere risikoen for glassbrudd. Men det er ikke alt. Solfilmen vår bidrar også til å redusere sikten inn i bilen din og fungerer som en enkel tyverisikring. Du kan oppbevare verdisakene dine i bilen din uten å bekymre deg for at uvedkommende ser dem. Og du kan velge graden av toning på solfilmen din. Enten du vil ha nesten sorte vinduer for maksimalt privatliv eller en lysere nyanse for bedre synlighet, vi

Enkel installasjon og fjerning

I motsetning til andre solfilmer som krever at du klipper og tilpasser filmen for å passe vinduene dine, kommer vår ferdigkuttede solfilm med et verktøysett og unik monteringsgel. Bare følg instruksjonene og du vil få et profesjonelt resultat på kort tid. Og hvis du noen gang trenger å fjerne filmen, er det enkelt og ikke klebrig.

Visste du dette om Dodge?

Dodge har en lang og fascinerende historie. Selskapet ble grunnlagt i 1900 av Dodge-brødrene, John og Horace, og begynte å produsere deler for andre bilprodusenter. I 1914 begynte de å lage sine egne biler, og resten er historie. I dag er Dodge kjent for sine kraftige muskelbiler, som Challenger og Charger, samt sine allsidige SUV-er, som Durango og Journey.

Oppgrader din Dodge med EVOFILM Hos EVOFILM brenner vi for å hjelpe bileiere som deg med å oppgradere bilene deres med høykvalitets solfilm. Enten du er ute etter å redusere varme og gjenskinn, øke personvernet eller bare forbedre utseendet til Dodge, har vi dekket deg. Bestill din tilpassede solfilm til din Dodge i dag og opplev EVOFILM-forskjellen.