Solfilm Ssangyong

Ferdig kuttet solfilm Ssangyoung til en god pris

Solfilm til biler fra Ssangyong. Vi har tilpasset solfilm til alle biler fra Ssangyong, uansett modell eller alder. Tonede ruter på Ssangyong-en din øker både komforten og sikkerheten. Dersom du mot formodning ikke finner solfilm til akkurat din Ssangyong her, kontakt oss, så løser vi det!

Sote ruter enkelt på Ssangyoung med ferdigkuttet sotfilm

SsangYong-biler er kjent for sin karakteristiske design, allsidighet og offroad-evne. Som den stolte eieren av en SsangYong-bil ønsker du å opprettholde dens unike utseende og følelse samtidig som du forbedrer ytelsen og sikkerheten. Det er der EVOFILM kommer inn. Vi tilbyr en høykvalitets, non-stick solfilm som forbedrer din SsangYongs utseende, komfort og sikkerhet. Vår ferdigkuttede solfilm er tilgjengelig for ulike SsangYong-modeller, inkludert Actyon, Korando, Rexton og Tivoli.

Hvordan fungerer en solbeskyttelsesfilm for din SsangYong?

Solfilmen vår, EVOFILM, er designet for å beskytte deg og passasjerene dine mot skadelige UV-stråler samtidig som den reduserer varmen inne i SsangYong-bilen din. Ved å holde bilen kjøligere, vil du reise mer komfortabelt og trygt, spesielt under varme somre. Vår tynne non-stick-film beskytter også interiøret på SsangYong-en din mot å falme og sprekker på grunn av mye sollys. I tillegg, i tilfelle en ulykke, kan vår solfilm bidra til å holde vinduet sammen, og redusere risikoen for glassbrudd og skade.

I tillegg til å gi varme- og UV-beskyttelse, fungerer vår solfilm også som personvern og tyverisikring. Du kan velge mellom ulike grader av skygge for å tilpasse nivået av personvern du foretrekker. En høy grad av fargetone vil gjøre SsangYong-vinduene nesten svarte, noe som gir deg fullstendig privatliv, mens lysere filmer gir en mer subtil effekt. Vår solfilm er enkel å installere og vi leverer et verktøysett og monteringsgel for å sikre et profesjonelt resultat.

Fart raskt SsangYong-vinduene selv 

I motsetning til andre solfilmer som kommer i ruller og krever kutting og tilpasning, er vår ferdigkuttede solfilm skreddersydd for å passe akkurat dine SsangYong-vinduer. Alt du trenger å gjøre er å følge instruksjonene og installere filmen ved hjelp av de medfølgende verktøyene. Hvis du noen gang ønsker å fjerne filmen, kan du gjøre det uten å skade vinduene på SsangYong eller etterlate limrester. Vår solfilm er av høy kvalitet, limfri og avtakbar.

Visste du dette om SsangYong?

SsangYong Motor Company er en sørkoreansk bilprodusent grunnlagt i 1954. Selskapet spesialiserer seg på å produsere SUV-er og pickup-biler med unike design og terrengegenskaper. Navnet "SsangYong" betyr "doble drager" på koreansk, og representerer selskapets ønske om å lage kraftige og dynamiske kjøretøy. SsangYong har vunnet mange priser for sine biler, inkludert 2020 What Car? Pris på rimelig stor SUV for SsangYong Rexton.

Som SsangYong-eier er du en del av et fellesskap som verdsetter allsidighet, ytelse og stil.  Forbedre din SsangYongs utseende, komfort og sikkerhet med vår førsteklasses solfilm. Velkommen til EVOFILM!