Solfilm Ford

Ferdig kuttet solfilm Ford til en god pris

Solfilm til biler fra Ford. Vi har tilpasset solfilm til alle biler fra Ford, uansett modell eller alder. Tonede ruter på Ford-en din øker både komforten og sikkerheten. Dersom du mot formodning ikke finner solfilm til akkurat din Ford her, kontakt oss, så løser vi det!

Sote ruter enkelt på Ford med ferdigkuttet sotfilm

Hvis det står en Ford i garasjeoppkjørselen din uten beskyttende solbeskyttelse på vinduene, er det på høy tid å gjøre noe med det. En solbeskyttelsesfilm beskytter mot solens varme stråler, men den reduserer også bilens synlighet og beskytter interiøret mot å falme og bli misfarget.  Solkremer på vinduene gir også din Ford et elegant utseende. Og det er enkelt! EVOFILM er en høykvalitets og avtagbar solbeskyttelsesfilm med perfekt passform og rask og enkel montering.

Skreddersydd solbeskyttelsesfilm for akkurat din Ford-modell

For oss er det opplagt å levere produkter av høyeste kvalitet og derfor har vi utviklet EVOFILM, en unik solfilm med mange gode egenskaper. Filmen er ferdigkuttet etter ulike bilmodeller.  Vårt utvalg omfatter over 500 solfilmer for ulike bilmodeller. Her samler vi EVOFILM til Ford og du finner filmer til Ford B-Max, Ford Escort, Ford Focus stasjonsvogn og Ford Galaxy. 

Sammen med solfilmen får du også:

  • et verktøysett
  • en monteringsgel som er unik for EVOFILM
  • monteringsanvisning på 14 språk.

Hvorfor skal man da montere EVOFILM på bilens vinduer? For det første trenger du ikke å møte solen når du kjører på veiene.  Filmen jobber også for å redusere varmen slik at du får en kjølig og komfortabel Ford å kjøre i. Dette øker sikkerheten for både deg og passasjerene dine. Spesielt barn og kjæledyr setter vanligvis pris på når bilen ikke blir så varm.  Solfilmen beskytter også bilens interiør mot falming og fungerer samtidig som en personvernskjerm. Det betyr at du kan legge igjen for eksempel verktøy, datamaskiner, telefoner og andre verdisaker i bilen uten at det er synlig fra utsiden.  Solfilmen kan dermed redusere risikoen for innbrudd i din Ford. Filmen kan faktisk også holde sammen vinduet og redusere glasskåren hvis du er ute for en ulykke. En annen grunn til å montere EVOFILM på bilvinduer er faktisk at det blir veldig fint.

Tonede vinduer med ulike toningsgrader

EVOFILM er en tynn solfilm som du enkelt kan montere på dine Ford-vinduer. Den er helt limfri og avtakbar.  Når du toner bilens vinduer selv, sparer du både tid og penger. Når du har funnet riktig EVOFILM for din Ford, kan du også velge hvilken toningsgrad du ønsker. En EVO FILM med høy grad av toning gir i utgangspunktet sorte vinduer, mens en lettere film ikke gir samme personvern men fungerer likevel som en effektiv solskjerming.

Visste du dette om Ford?

Amerikaneren Henry Ford grunnla Ford Motor Company tidlig på 1900-tallet og begynte snart å masseprodusere biler. Vet du hvordan han kunne gjøre det?  Ja, han introduserte samlebåndet i bilfabrikkene sine. Resultatet ble billigere T-kjøretøy som flere hadde råd til. Et annet resultat av dette var at Henry Ford ble en svært velstående mann.

Nok om tredemølleprinsippet! Nå er det på tide å bestille en EVO-FILM til din Ford og bli bekymret - gratis sol- og siktbeskyttelse. Har du spørsmål om EVOFILM er du velkommen til å kontakte vår kundeservice via e-post eller telefon.