Solfilm Lincoln

Ferdig kuttet solfilm Lincoln til en god pris

Solfilm til biler fra Lincoln. Vi har tilpasset solfilm til alle biler fra Lincoln, uansett modell eller alder. Tonede ruter på Lincoln-en din øker både komforten og sikkerheten. Dersom du mot formodning ikke finner solfilm til akkurat din Lincoln her, kontakt oss, så løser vi det!

Sote ruter enkelt på Lincoln med ferdigkuttet sotfilm

Lincoln-biler er kjent for sin luksus, stil og innovative egenskaper. Som den stolte eieren av en Lincoln ønsker du å opprettholde dens førsteklasses utseende og følelse samtidig som du forbedrer funksjonaliteten.  Det er der EVOFILM kommer inn. Vi tilbyr en unik non-stick solfilm som forbedrer din Lincolns utseende, komfort og sikkerhet. Vår ferdigkuttede solfilm er tilgjengelig for en rekke Lincoln-modeller, inkludert Aviator, Continental, Nautilus og Navigator.

Hvordan fungerer en solbeskyttelsesfilm for Lincoln?

Solfilmen vår, EVOFILM, er designet for å beskytte deg og passasjerene dine mot skadelige UV-stråler samtidig som den reduserer varmen inne i din Lincoln. Ved å holde bilen kjøligere, vil du reise mer komfortabelt og trygt, spesielt under varme somre. Vår tynne non-stick-film beskytter også Lincolns interiør fra å tørke ut og falme på grunn av mye sollys. I tillegg, i tilfelle en ulykke, kan vår solfilm bidra til å holde vinduet sammen, og redusere risikoen for glassbrudd og skade.

I tillegg til å gi varme- og UV-beskyttelse, fungerer vår solfilm også som personvern og tyverisikring. Du kan velge mellom ulike grader av skygge for å tilpasse nivået av personvern du foretrekker. En høy grad av toning vil gjøre Lincolns vinduer nesten svarte, noe som gir deg fullstendig privatliv, mens lysere filmer gir en mer subtil effekt. Vår solfilm er enkel å installere og vi leverer et verktøysett og monteringsgel for å sikre et profesjonelt resultat.

Farge dine Lincolns vinduer selv – det er enkelt

I motsetning til andre solfilmer som kommer i ruller og krever kutting og tilpasning, er vår ferdigkuttede solfilm spesiallaget for å passe nøyaktig til dine Lincolns vinduer. Alt du trenger å gjøre er å følge instruksjonene og installere filmen ved hjelp av de medfølgende verktøyene. Hvis du noen gang vil fjerne filmen, kan du gjøre det uten å skade Lincolns vinduer eller etterlate limrester.  Vår solfilm er av høy kvalitet, limfri og avtakbar.

Visste du dette om Lincoln?

Lincoln Motor Company, grunnlagt i 1917, er et luksusbilmerke under Ford Motor Company. Lincoln-biler er kjent for sin ikoniske stil, avanserte teknologi og eksepsjonelle kjøreopplevelse. Merkets signatur er dens unike gitterdesign, ofte sammenlignet med en foss eller en katedral. Lincoln har vunnet mange priser for sine biler, inkludert den prestisjetunge Motor Trend Car of the Year-prisen for Lincoln Town Car fra 1990.

Som Lincoln-eier er du en del av et fellesskap som verdsetter luksus, innovasjon og stil. Forbedre Lincolns utseende, komfort og sikkerhet med vår høykvalitets solfilm. Velkommen til EVOFILM!