Solfilm Porsche

Ferdig kuttet solfilm Porsche til en god pris

Solfilm til biler fra Porsche. Vi har tilpasset solfilm til alle biler fra Porsche, uansett modell eller alder. Tonede ruter på Porsche-en din øker både komforten og sikkerheten. Dersom du mot formodning ikke finner solfilm til akkurat din Porsche her, kontakt oss, så løser vi det!

Sote ruter enkelt på Porsche med ferdigkuttet sotfilm

Oppgrader utseendet og følelsen til din Porsche med vår ferdigkuttede solfilm som tilbyr et overlegent nivå av komfort og beskyttelse. Enten du eier en Porsche 911, Porsche Panamera eller en hvilken som helst annen modell, leverer vi solfilm som er tilpasset for å passe bilens vinduer.  Vår brukervennlige online bestillingsprosess gjør det enkelt å velge den solfilmen som fungerer best for din Porsche.

Tilpass din Porsche med EVOFILM

EVOFILM er en høykvalitets solfilm laget av myk PVC som er ferdigkuttet for å passe perfekt til din Porsche. Vi tilbyr ferdigkuttet solfilm til flere Porsche-modeller, inkludert Porsche Macan, Porsche Cayenne og Porsche Boxster. Hvis du ikke ser en solfilm som passer til din Porsche-modell, vennligst kontakt vår kundeservice for å få hjelp.

Det er enkelt å installere EVOFILM takket være den limfrie monteringsgelen, som er unik for EVOFILM. Med kjøpet vil du motta et verktøysett og installasjonsinstruksjoner for å gjøre installasjonen enkel. Du trenger ingen forkunnskaper for å installere EVOFILM, og den er også flyttbar hvis du trenger å justere den litt under installasjonen eller ønsker å fjerne den helt.

Effektiv solbeskyttelse for din Porsche

Vår solfilm gir flere fordeler utover bare estetikk. Den fungerer som solbeskyttelse, personvern og beskytter bilens interiør mot solens stråler, og sikrer en mer behagelig temperatur inne i din Porsche. Dette er spesielt viktig hvis du ofte har barn og kjæledyr som kjører i bilen. Med EVOFILM kan du redusere synligheten til din Porsche og holde eiendelene dine ute av syne for forbipasserende.

Graden av gjennomsiktighet og varmereduksjon du får avhenger av graden av fargetone du velger. Du kan velge EVOFILM som gir deg nesten helt svarte vinduer, som gir fullstendig privatliv, eller du kan velge en lysere nyanse som er mer diskret, men som ikke gir så mye personvern. Med EVOFILM trenger du ikke å bekymre deg for å hindre kjøringen. Du har fortsatt fri sikt og du kan rulle vinduene opp og ned som vanlig.

Forbedre det estetiske utseendet til din Porsche

Tynne solfilmer på din Porsche gir et elegant og sofistikert utseende som fremhever den generelle stilen til bilen din. Du trenger ikke å bekymre deg for å ødelegge utseendet til din Porsche når du installerer EVOFILM på vinduene dine.

Visste du dette om Porsche?

Visste du at Porsche ble grunnlagt av Ferdinand Porsche i 1931? Han var også designeren av Volkswagen Beetle. Porsche har en lang historie med suksess innen motorsport, inkludert mange seire i det prestisjetunge 24 Hours of Le Mans-løpet. I tillegg er Porsche 911 en av de mest ikoniske og gjenkjennelige sportsbilene i verden.

Enten du ønsker å oppgradere din Porsches estetiske appell eller øke komforten og sikkerheten, er EVOFILM solfilm den perfekte løsningen. Bestill nå og opplev fordelene med EVOFILM på din Porsche.