Solfilm Jaguar

Ferdig kuttet solfilm Jaguar til en god pris

Solfilm til biler fra Jaguar. Vi har tilpasset solfilm til alle biler fra Jaguar, uansett modell eller alder. Tonede ruter på Jaguar-en din øker både komforten og sikkerheten. Dersom du mot formodning ikke finner solfilm til akkurat din Jaguar her, kontakt oss, så løser vi det!

Sote ruter enkelt på Jaguar med ferdigkuttet sotfilm

I så fall, velkommen til EVOFILM, hvor vi tilbyr høykvalitets ferdigkuttet solfilm til bilens vinduer. Akkurat som Audi-eiere verdsetter Jaguar-eiere også den luksuriøse komforten og elegante designen til bilene sine. Med våre tonede vinduer vil din Jaguar ikke bare se kjøligere ut, men også være mer komfortabel å kjøre i. Vår solfilm er designet for å gi varmereduserende effekter som gjør bilen din til en tryggere og mer behagelig kjøretur.

EVOFILM solfilmen fungerer ved å beskytte bilens interiør mot solens stråler, og forhindrer at den tørker ut og falmer. Det reduserer også risikoen for at glasset knuser i tilfelle en ulykke, noe som gjør din Jaguar tryggere. I tillegg fungerer filmen som en enkel tyverisikring ved å redusere synligheten til bilens innhold. Du kan velge den grad av nyanse som passer best til dine behov og preferanser, fra nesten svart til lysere nyanser.

Vår solfilm er tilgjengelig i ferdigkuttede design for mange forskjellige Jaguar-modeller, inkludert Jaguar F-Type, XE, XF og XJ. Uansett hvilken modell du eier, har vi en solfilm som vil forbedre bilens utseende, komfort og sikkerhet.

Hvis du er bekymret for å installere filmen selv, ikke vær!

Vår solfilm kommer med et verktøysett og unik monteringsgel, noe som gjør installasjonen rask og enkel. Du trenger ikke å kutte eller tilpasse filmen til størrelsen på vinduene dine, for vi har gjort dette for deg. Solfilmen vår er også limfri og avtakbar, noe som betyr at du enkelt kan fjerne den ved behov.

Visste du dette om Jaguar?

Jaguar ble opprinnelig grunnlagt i 1922 som Swallow Sidecar Company, som produserte sidevogner til motorsykler? I 1945 ble selskapet omdøpt til Jaguar Cars Ltd. og begynte å produsere luksusbiler. I dag er Jaguar en verdenskjent bilprodusent kjent for sitt slanke og stilige design.

Hos EVOFILM er vi forpliktet til å gi Jaguar-eiere solfilm av høyeste kvalitet som er tilgjengelig. Bestill din tilpassede solfilm i dag og opplev fordelene med økt komfort, sikkerhet og stil for din Jaguar.