Solfilm Fiat

Ferdig kuttet solfilm Fiat til en god pris

Solfilm til biler fra Fiat. Vi har tilpasset solfilm til alle biler fra Fiat, uansett modell eller alder. Tonede ruter på Fiat-en din øker både komforten og sikkerheten. Dersom du mot formodning ikke finner solfilm til akkurat din Fiat her, kontakt oss, så løser vi det!

Sote ruter enkelt på Fiat med ferdigkuttet sotfilm

EVOFILM tilbyr non-stick solfilm av høyeste kvalitet til bilens vinduer. Med våre tonede vinduer vil din Fiat ikke bare se bra ut, men også være kjøligere og mer behagelig å sitte i. Vår solfilm øker også sikkerheten ved å beskytte deg og passasjerene dine mot skadelige UV-stråler. Uansett hvilken Fiat-modell du har – Fiat 500, Fiat 500X, Fiat Panda eller hvilken som helst annen Fiat – har vi ferdigkuttet solfilm til akkurat din modell. Vår solfilm forbedrer bilens utseende, komfort og sikkerhet.

Hvordan fungerer solfilmen vår for din Fiat? 

Vår solfilm, EVOFILM, er ferdigkuttet i henhold til forskjellige Fiat-modeller. Når filmen vår påføres bilens vinduer, beskytter den mot solen og har en varmereduserende effekt. En kjøligere bil er en tryggere bil. Vår film beskytter deg og passasjerene dine mot solens skadelige stråler, noe som gjør reisene dine mer komfortable og tryggere. Dette er spesielt viktig hvis du ofte reiser med barn eller kjæledyr.  Dyr og barn kan ikke regulere varme- og væskebalansen som voksne, så det er avgjørende å sørge for at bilen din ikke blir for varm.

Vår solfilm beskytter også bilens interiør fra å tørke ut og falme, og i tilfelle en ulykke kan vår film hjelpe til med å holde vinduet sammen og redusere risikoen for glassbrudd. I tillegg reduserer filmen vår synligheten til bilen din, og fungerer som en enkel tyverisikring. Du kan oppbevare verdisakene dine i bilen din uten å bekymre deg for at uvedkommende ser dem. Du kan velge fargetoningsgrad på vår solfilm basert på dine preferanser for synlighet, varmebeskyttelse og utseende.

Med vår EVOFILM trenger du ikke bekymre deg for å tilpasse og kutte beskyttelsen til størrelsen på vinduene, da vi leverer vår film ferdigkuttet med et verktøysett og en unik monteringsgel. Våre monteringsanvisninger er enkle å følge, og du får et profesjonelt resultat raskt og enkelt. Du kan fjerne filmen like enkelt som du fester den. EVOFILM er en høykvalitets solfilm som er både limfri og avtagbar.

Visste du at Fiat ble grunnlagt i 1899 i Torino, Italia av en gruppe investorer, inkludert Giovanni Agnelli? Fiats navn står for "Fabbrica Italiana Automobili Torino", som betyr "Italiensk bilfabrikk Torino" på engelsk. I dag er Fiat en ledende bilprodusent med en rik historie og lojale fanskare. Oppgrader din Fiat med vår tilpassede solfilm og nyt en kjøligere, tryggere og hyggeligere tur. Bestill nå fra EVOFILM!