Solfilm med markedets beste garantier!

Du skal bli fornøyd med kjøpet av EVOFILM®. Er du ikke fornøyd med resultatet og stolt over bilen når du har montert solfilmen vår, har vi mislyktes! Derfor gir vi deg alltid markedets desidert beste garantier! I tillegg til 5 års produktgaranti tilbyr vi:

7 dagers Feilbestillingsgaranti

Har du bestilt solfilm til feil årsmodell av bilen din, ordner vi ny film (Dog med et prisfradrag).

14 dagers Angregaranti!

Angrer du kjøpet etter at du har montert solfilmen, kjøper vi solfilmen din tilbake! (Dog med et prisfradrag).

30 dagers Monteringsgaranti!

Skulle du tilfeldigvis komme til å skade en av solfilmene ved montering, får du en ny helt uten kostnad (frakt ikke inkludert)!

365 dagers Kompletteringsgaranti

Hvis du trenger å kjøpe en ny solfilm til bilen din, vil du få 50% rabatt opptil ett år etter bestillingen.

OBS! Vanlig angrerett i henhold til Angrerettloven gjelder ikke for tilpasset solfilm.


SOLFILM – VÅRE GARANTIER

5 års Produktgaranti
EVOFILM® er en høykvalitets, tilpasset solfilm til å tone bilruter med. Vi garanterer at solbeskyttelsesfilmen du bestiller hos oss er feilfri, og kommer til å forbli det i lang tid fremover. EVOFILM® har 5 års garanti på fargeekthet, og mot sprekkdannelser og krakelering av solfilmen. EVOFILM® er en avtagbar solfilm. Og garantien følger selvfølgelig med bilen solfilmen er montert på, og ikke kjøperen av solbeskyttelsesfilmen. Det eneste som trengs for å påberope seg garantien, er det opprinnelige ordrenummeret eller kjøpskvitteringen, samt bilens vognkort. Produktgarantien gjelder under forutsetning av at solfilmen er korrekt montert fra begynnelsen, og at den har blitt behandlet på rimelig vis under dens levetid.

365 dagers Kompletteringsgaranti
Noen ganger blir det ikke som man har tenkt seg. Kanskje hadde du det litt vel travelt med montering og resultatet ble litt halvveis, og derfor vil du gjerne gjøre montering på nytt med en ny film? Heldigvis er EVOFILM en avtakbar solfilm og vi tilbyr deg 50% rabatt på nye filmer opp til 12 måneder etter din bestilling. 

30 dagers Montagegaranti
Å montere tilpasset solfilm fra EVOFILM® er superenkelt! Alle som er normalt fingernemme kan montere EVOFILM® med et pent resultat, helt uten bobler og folder, dersom man passer på å følge monteringsinstruksjonen til punkt og prikke. Men et uhell kan alltids skje. Skulle du på et eller annet merkelig vis komme til å skade eller ødelegge en av solfilmene til bilen din under monteringen, får du en (1) ny tilpasset solfilm av oss, helt kostnadsfritt (frakt ikke inkludert).

OBS! Garantien gjelder ikke dersom filmen ble skadet pga. feilaktig montering, f.eks. ved feil i monteringen som gjør at filmen ikke sitter osv.

14 dagers Angregaranti
Iblant angrer man seg bare, men tilpasset solfilm er en såkalt kundetilpasset vare, dvs. at den er spesiallaget kun på bestilling fra deg for bilen din, og da gjelder normalt ikke den angreretten man kanskje er vant til. Men ta det helt med ro, vi løser dette sammen.  Kontakt oss innen 14 dager fra du mottok solfilmen, og gi oss beskjed om at du vil benytte Angregaranti på den tilpassede solfilmen din. Du får deretter 50 % av produktprisen på den ferdigskårede solfilmen tilbake fra oss.

7 dagers Feilbestillingsgaranti
Noen ganger går det litt for kjapt, og blir feil. Det kan skje oss alle. Dersom du har bestilt solfilm til feil årsmodell av bilen din, kontakt oss innen én uke fra da du mottok leveransen, så ordner vi ny film til riktig årsmodell mot et gebyr på 300 kr (alle filmer bak b-stolpen eller fordører ord. pris). Tillegg for fordører.