Solfilm Subaru

Ferdig kuttet solfilm Subaru til en god pris

Solfilm til biler fra Subaru. Vi har tilpasset solfilm til alle biler fra Subaru, uansett modell eller alder. Tonede ruter på Subaru-en din øker både komforten og sikkerheten. Dersom du mot formodning ikke finner solfilm til akkurat din Subaru her, kontakt oss, så løser vi det!

Sote ruter enkelt på Subaru med ferdigkuttet sotfilm

Hvis du ser etter solfilm til din Subaru, har du kommet til rett sted. Vi tilbyr solfilm av høy kvalitet, EVOFILM, som fungerer både som solbeskyttelse og som personvern.  Tonede vinduer øker både komfort og sikkerhet, men ikke bare det – det gir også din Subaru en elegant og stilig stil.

Ferdigkuttede solfilmer til din Subaru

Vi tilbyr solfilm til Subaru uavhengig av modell og alder. Har du for eksempel en Subaru Forester, en Subaru Legacy stasjonsvogn eller en Subaru XV, finner du tilpassede solfilmer her, men selvfølgelig også til mange andre Subaru-modeller.  Finner du ikke det du leter etter er det bare å kontakte oss. Vår dyktige kundeservice står alltid klar til å hjelpe deg på beste måte.

Fordi EVOFILM er skreddersydd for ulike bilmodeller, er den enkel å installere.  Så du trenger ikke å kutte den selv. Sammen med solfilmen får du også:

  • et verktøysett
  • en monteringsgel som er unik for EVOFILM
  • og monteringsanvisning.

Du bruker ikke lim for å få solfilmene på plass, men en veldig lett å påføre monteringsgelé. Dette betyr også at filmene er avtakbare. Du kan montere dem og fjerne dem hvis du ønsker det. Selve monteringen er enkel. Følg instruksjonene, som finnes på hele 14 forskjellige språk, og arbeid metodisk. Faktisk kan alle klare å montere solfilmene på bilens vinduer. Ingen forkunnskaper nødvendig!

Solbeskyttelsesfilm for en kjølig og trygg tur

Det er mange grunner til å dempe bilvinduene på din Subaru.  Først og fremst får du en effektiv solskjerming som også reduserer varmen og skaper en behagelig temperatur i bilen for deg som sjåfør og for passasjerene dine. Dette er spesielt viktig hvis du ofte har barn og dyr i bilen som ikke regulerer kroppstemperaturen så godt som en voksen.

Tonede ruter motvirker også gjennomsiktighet i bilen.  Du kan velge EVOFILM med ulik grad av toning, fra virkelig mørke til lysere varianter. Velger du en nesten svart solfilm får du i utgangspunktet en helt privat bil. Dette kan redusere risikoen for innbrudd i bilen. Du kan montere solfilm på bilen din i hvilken grad av toning du ønsker. Solfilmen gir ikke dårligere kjøreegenskaper. Du vil se like godt når du kjører i mørket som du gjorde før.  Solfilmen er også så tynn at du enkelt kan trekke ned og opp vinduene. Solkremen kan faktisk også bidra til å holde sammen vinduet i tilfelle en ulykke for å redusere risikoen for knust glass.

En annen grunn til å montere EVOFILM på din Subaru er rett og slett fordi solfilmen gir bilen et nytt og litt kulere utseende. Mange synes mørke vinduer på en bil gir et mer elegant utseende og vi kan bare si oss enige!

Visste du dette om Subaru?

Subaru er et japansk bilmerke og kanskje mest kjent er Subaru fordi de produserer mange biler, store og små modeller, med firehjulsdrift. Vet du hva Subaru betyr? Det er det japanske navnet på stjernebildet Pleiadene og i Japan står det for gjenfødelse og styrke og det kan vel passe godt på en firehjulsdrevet bil? Legger du i tillegg til en effektiv EVOFILM, får du en stilig, trygg og kul Subaru!