Solfilm Land Rover

Ferdig kuttet solfilm Land Rover til en god pris

Solfilm til biler fra Land Rover. Vi har tilpasset solfilm til alle biler fra Land Rover, uansett modell eller alder. Tonede ruter på Land Rover-en din øker både komforten og sikkerheten. Dersom du mot formodning ikke finner solfilm til akkurat din Land Rover her, kontakt oss, så løser vi det!

Sote ruter enkelt på Land Rover med ferdigkuttet sotfilm

Som Land Rover-eier vet du at bilen din er mer enn bare et kjøretøy. Det er et symbol på luksus, eventyr og robusthet. Hos EVOFILM tilbyr vi førsteklasses non-stick solfilm for vinduene til din Land Rover. Med tonede vinduer vil din Land Rover ikke bare se bedre ut, men vil også være mer komfortabel og kjøligere å sitte i. Men fordelene med solfilm for din Land Rover stopper ikke der.  Solfilmen øker også sikkerheten ved å beskytte deg og passasjerene dine mot solens skadelige stråler.

Vi tilbyr ferdigkuttet solfilm til mange forskjellige Land Rover-modeller. Enten du eier en Range Rover, Discovery eller en hvilken som helst annen modell, vil du finne en solfilm som vil forbedre utseendet, komforten og sikkerheten til bilen din.

Vil du beskytte din Land Rover mot de skadelige effektene av solen? 

Se ikke lenger enn EVOFILM, en høykvalitets solfilm som gir effektiv beskyttelse mot sol og synlighet. Enten du har en eldre modell som Land Rover Defender eller en nyere som Range Rover Velar, har vi ferdigkuttet solfilm som passer perfekt på bilens vinduer. Med enkel online bestilling og enkel selvinstallasjon kan du få din Land Rover til å se og føles bra ut på kort tid.

Forbedret sikkerhet og komfort med EVOFILM Å kjøre i sterkt sollys kan være ubehagelig og til og med farlig, men med EVOFILM kan du beskytte deg selv og passasjerene dine mot solens skadelige stråler. EVOFILM bidrar også til å redusere varmen inne i bilen, noe som gir en mer komfortabel tur. I tillegg til solbeskyttelse bidrar EVOFILM også til å forhindre misfarging og falming av bilens interiør på grunn av UV-stråling.

Velg den perfekte nyansen for din Land Rover EVOFILM er tilgjengelig i fire forskjellige nyansenivåer, fra lys til mørk. En mørkere nyanse gir økt privatliv og tyveribeskyttelse, mens en lysere nyanse fortsatt gir utmerket solbeskyttelse uten at det går på bekostning av sikten. I tillegg vil din Land Rover med EVOFILM se elegant og stilig ut med sine nye tonede vinduer.

Enkel selvinstallasjon med EVOFILM

EVOFILM er laget av myk PVC og er limfri, noe som gjør den enkel å installere på din Land Rover-vindu uten forkunnskaper. Hvert sett kommer med et verktøysett, unik monteringsgel og instruksjoner som er enkle å følge. Og hvis du noen gang trenger å fjerne filmen, er det like enkelt som å installere.

Oppdag historien til Land Rover Visste du at den første Land Rover ble designet i 1947 og var inspirert av krigsjeeper? Land Rovers har blitt brukt til en rekke formål, fra militære kjøretøyer til luksuriøse SUV-er. Nå kan du oppgradere din egen Land Rover med EVOFILM og nyte forbedret sikkerhet, komfort og stil på neste kjøretur. Hvis du har spørsmål eller trenger hjelp til å finne riktig solfilm til din Land Rover, ikke nøl med å kontakte vår kundeservice.